Όπως τα έγραψε το Tsipas Blog

Ηλίας Φιλίππου- Γιάννης Τσακουμάκος

“Ανέβηκε” φωτογραφία στο instragram. Από τον μουσικοσυνθέτη των επιτυχιών Ηλία Φιλίππου, και δίπλα του απεικονίζονται ο επιχειρηματίας-ιδιοκτήτης των νυχτερινών κέντρων Κέντρο Αθηνών- Esate (πρώην Villa Mercedes), Γιάννης Τσακουμάκος.

Με την λεζάντα, που τα λέει όλα : “Γιά cafe και φαγητό στο πιό must μαγαζί της πλ.Κολωνακίου παρέα με τον καλό φίλο και συνεργάτη μου Γιάννη Τσακουμάκο…με χαλαρή κουβέντα για δουλειές κι όχι μόνο”

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Η δημοσίευση αυτή, ήρθε αμέσως μετά την κυκλοφορία του ολοκαίνουργιου καλοκαιρινού single τou ανερχόμενου αστέρα από την τραγουδιστική κατηγορία, Γιώργου Λιβάνη, με τίτλο “Θέλω Κι Άλλα”.

Καθόλου περίεργο. Σύνηθες φαινόμενο στους χιλιάδες αναγνώστες του tsipasblog.gr. Όταν, μάλιστα, υπάρχει άρθρο, αμέσως προηγούμενο, που λέει πως ο Λιβάνης ακούγεται, γιατί έχει Τσακουμάκο πίσω του. Και αυτός, έχει αναθέσει στον εξαιρετικό συνεργάτη του, κ.Φιλίππου, και μιας ομάδας, πραγματικά καλής και έμπειρης, το πρότζεκτ “το μεγάλωμα του Λιβάνη“.

Διαβάστε αναλυτικά

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.