Δεν υπάρχει παλιός Αργυρός, μόνο καινούργιος

Άλλος ο κόσμος πριν κάποιες δεκαετίες. Εντελώς άλλος. Σήμερα χάρη της τεχνολογίας, η επικοινωνία πληροφορεί και σε μέρη μακρινά, που δεν είσαι εκεί. Δεν περίμενα, λοιπόν, τα μμε, να ανακαλύψουν τι έκανε ο Κωνσταντίνος Αργυρός, στο πρώτο του μεγάλο ματς, στην μετά πανδημία εποχή, που έγινε χθες το βράδυ και μάλιστα εκτός συνόρων. Συγκεκριμένα, στην Κύπρο και στο υπαίθριο χώρο εκδηλώσεων, NAVA Seaside.

Τι, αλήθεια; Τίποτα καινούργιο, που δεν μας έδειχνε πριν να σκάση μύτη ο ιός και δεν προβλεπόταν να μην μας δείξει και στην τελική φάση της αποχώρησης του. Που στη λογική, είναι τώρα αυτό. Τραγουδιστής μεγάλης κλάσεως, κυνηγός της εξέλιξης, σπάνιο φαινόμενο και κάνει μπαμ, που δεν σταμάτησε ούτε μια μέρα, στα πολύ πολύ δύσκολα και το είχαμε επισημάνει. Όλο εμπλούτιζε τις εμπειρίες του, διότι κάθε φορά θέλει να παρουσιάζει κάτι ξεχωριστό, κάτι διαφορετικό στον κόσμο. Άρα, δεν υπήρχε ούτε μια στο εκατομμύριο, να μην συνέχισε να είναι “καβάλα” στο άλογο, στα νυχτερινά γήπεδα, ο αρχηγός της dream ομάδας του Κώστα Μπερτάκη. Με το που φτάσει το τέλος της επέλασης, και το καινούργιο λέει πως προβλέπεται να ξεκινήσει από τις 2 Ιουλίου. Αν δεν το μάθετε, πρέπει να το μάθετε.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μέχρι να φτάσει η στιγμή αυτή εδώ, εκμεταλλεύτηκε ότι στην Κύπρο, έφτασε νωρίτερα. Και με μεγάλη λαχτάρα και χαρά, το ήθελε η καρδιά και η ψυχή του, να συστηθεί ξανά με το κοινό της, σαν να τους έβλεπε για πρώτη φορά. Κι αυτοί σχολίασαν: ‘’Βλέπουμε και πάλι Αργυρό, Επιτέλους! Πέρασε ένας χρόνος μες στην ξενιτιά, περιμέναμε να παρουσιαστεί πιο παλιός, αλλά αυτός είναι πιο καινούργιος από ποτέ. Κατέθεσε νέες προτάσεις στο ρεπερτόριο του. Καλά τα είπες Τσίπα, εκμεταλλεύτηκε δημιουργικά την καραντίνα”.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.