Έτσι θα παίξει μπάλα το καλοκαίρι ο Μπερτάκης

Πληροφορία φρέσκια και αποκλειστική. Την μεταφέρω, διότι προσφέρει δίδαγμα, που έλεγαν οι παλιοί. Η μαγκιά είναι να αρπάς το δίδαγμα, το μάθημα, και να το καταχωνιάζεις, μέσα σου, κυρίως στα δύσκολα της ζωής σου. Κι αυτό, το μάθημα, θα κάνει μόνο του τη δουλειά του. Θα σταθεί χρήσιμο για πάρτη σου.

Το στόρυ. Πάει ένας χρόνος, που έχει πάθει εγκεφαλικό η νύχτα και το πρώτο που σκέπτεσαι, είναι ότι κανείς πια δεν κάνει όνειρα και πλάνα. Λάθος! Ε, όχι και κανείς. Να πάρω παράδειγμα συγκεκριμένο, που στο μυαλό του, τα έχει ήδη μελετημένα, ζυγισμένα, άρα και αποφασισμένα.. Το όνομα αυτού, Κώστας Μπερτάης. Ο οποίος ανήκει στην ειδική κατηγορία των ατόμων, οι οποίοι βλέπουν μόνο το φως, ακόμα και μέσα στο σκοτάδι.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Καθόλου απίθανο αυτό για αυτόν! Ποιο; Να ξέρει πως θα παίξει μπάλα το καλοκαίρι, αν βέβαια, πάνε καλά τα πράγματα. Σε τρία διαφορετικά γήπεδα. Αθήνα, στο Φαντασία δηλαδή, θα βάλει Οικονομόπουλο. Χαλκιδική και στο Markiz, θα συμμαχήσει με τον Μάρκελλο Μουρατίδη, τον γιό του μεγάλου και εμβληματικού επιχειρηματία της Θεσσαλονίκης, Πέτρου Μουρατίδη, που δυστυχώς, 7 μήνες νωρίτερα, μας άφησε για άλλες πολιτείες. Υπάρχει και η Κρήτη στο μυαλό του, που κοιτάζει για κάτι δικό του.

Τρία καρπούζια στη μασχάλη, μάλλον, θα κουβαλήσει επάνω του ο τύπος. Όπως το λέω. Με την προϋπόθεση να τον αφήσει ο ιός και όποιος άλλος αποφασίζει μαζί του για τον ..πόλεμο!.. Και πρέπει να τον αφήσει. Είναι δικαίωμα του Μπερτάκη, την σκληρή δουλειά που κάνει σε όλη την καραντίνα εποχή, να την επικοινωνήσει με τον κόσμο.

Διαβάστε επίσης : Ο Μπερτάκης άλλαξε την νύχτα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.