Αυτός που άλλαξε την νύχτα, έχει γιορτή

Μεγάλη γιορτή της ορθοδοξίας σήμερα, Σάββατο 21 Μαΐου. Του Κωνσταντίνου και Ελένης! Στη περισσότερη από την μισή Ελλάδα, που πρέπει να στείλουμε μήνυμα, μα φυσικά και στον αυτοδημιούργητο επιχειρηματία του πλανήτη της νύχτας, Κώστα Μπερτάκη.

Ένας πολύ διαβασμένος τύπος, που από το πουθενά και σε χρόνο ρεκόρ “άρπαξε” την εξουσία. Κι όταν λέμε άρπαξε, εννοούμε την νόμιμη καλλιτεχνική. Χωρίς πολλά, να μπούμε κατ΄ευθείαν στην ουσία. Με την εμφάνιση του, λοιπόν, στις αρχές του 2010, (φώτο), άλλαξαν από τη μια μέρα στην άλλη τα πάντα όλα γύρω από το ύφος της νυχτερινής διασκέδασης στην Ελλάδα. Άρχισαν οι νυχτόβιοι να ξεχνάνε αυτά που ξέρανε. Ταλαντούχος και ικανός να ηγηθεί ο Κώστας, δεν είχε καμιά σχέση με τα ξεπερασμένα μοντέλα των επιχειρηματιών, τους προηγούμενους από αυτόν, τους αριστερούς και τους δεξιούς. Ο Μπερτάκης οργανώνει καμπάνιες αμερικάνικου τύπου, προχωρημένα πράγματα, στην ανάδειξη των νέων τραγουδιστικών προϊόντων.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Με όρους γνήσιας επιχειρηματικής πρωτοπορίας και καινοτομίας και συνεχόμενα ρίσκα στη φαρέτρα του, ο Κρητικός- και μέντορας του Παντελίδη και του Αργυρού- Κώστας Μπερτακης έφτιαξε δικό γήπεδο και παίζει χωρίς αντίπαλο. Κανένας δεν μπορεί να τον ακολουθήσει, να τον ανταγωνιστεί . Γι’ αυτό λειτουργεί ως σημείο έμπνευσης σήμερα αρκετών επιχειρηματιών της νύχτας, οι οποίοι προκειμένου να κερδίσουν, μιμούνται ακόμα και το πως περπατάει ο… πρωτοπόρος αρχιπαίκτης της νυχτοκρατίας. 

Αλλά είπαμε έχει γιορτή σήμερα. Του εύχομαι χρόνια πολλά και να να συνεχίσει να χρωματίζει την νύχτα.

Διαβάστε ακόμα: Ο Μπερτάκης έχει την τεχνογνωσία, πλησιάζει σε τέταρτο νυχτερινό κέντρο

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.