Αποκάλυψη για Mr Fever : Υπό άκρα μυστικότητα, αγόρασε και δεύτερο νυχτερινό κέντρο!

Ο επιχειρηματίας νυχτερινών κέντρων, Θανάσης Παπαγεωργίου

Προ ημερών και συγκεκριμένα στις 7 Μαΐου, αναφερόμενος για τον Θανάση Παπαγεωργίου, είχα τονίσει : “Είναι λάτρης της «σιωπής», για αυτό και δεν ξέρεις τι τριγυρνά μέσα στο κεφάλι του. Πόσο ικανός είναι να σου κάνεις τη ζημιά. Πως βλέπει το “σίριαλ” κορονοϊός και κυρίως πως θα αντιδράσει αυτός στην επόμενη μέρα της νύχτας. Η οποία δείχνει πως θα είναι για όλους αρκετά ζόρικη και θα χρειαστεί υπομονή για να αντιμετωπιστούν οι συνέπειες της”.

Το μόνο σίγουρο, πάντως, είναι πως έχει καβάτζα-για τους gamers την μεγαλύτερη από οποιοδήποτε άλλου– και, οπότε, έχει εναλλακτικές να κινηθεί. Δεδομένου πάντα πως τα μεγάλα κέντρα δύσκολα θα επιβιώσουν με στο χαλασμό. Αφού-όπως όλα δείχνουν- αν είναι να κάνουν επανεκκίνηση, έστω και σύντομα, αυτό θα γίνει με αυστηρά πρωτόκολλα ασφαλείας. Με τη σειρά του, αυτό σημαίνει πως θα δουλέψουν με τους μισούς πελάτες, όπου σε συνδυασμό με τα θεόρατα κόστη, σε όλα τα επίπεδα, που θα έχουν, δεν θα αντέξουν για πολύ. Άρα, αν είναι να νικήσουν κάποιοι, αυτοί θα είναι οι πιο μικροί χώροι, που έχουν και ελεγχόμενα έξοδα. Και, ιδίως, για τον Παπαγεωργίου, που μια ζωή είναι το “μεγάλο χέρι”, θα το χει για παιχνιδάκι να το κουμαντάρει. Στη χειρότερη περίπτωση, και 2 χιλιάρικα να μπαίνει μέσα τη βραδιά, σιγά το πρόβλημα. Ουδέν πρόβλημα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Θα το σκέφτηκε κάπως έτσι, γιατί, όπως μαθαίνει το tsipasblog.gr από άριστα πληροφορημένες πηγές, αγόρασε το πρώην Lido, στην Ακαδημίας. Το οποίο προσανατολίζεται να το δουλεύει 4ημερα.

Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι το εμβληματικό και ιστορικό Fever θα το κρατήσει κλειστό. Μην ξεχνάτε πως μόλις πέρυσι ανακαίνισε ριζικά και εκ θεμελίων τον “ναό” του, πράγμα που έδειξε πως παραμένει “πεινασμένος λύκος”. Συνεπώς, όταν έρθει η ώρα, θα μιλήσουμε για αυτό ξανά και πιο αναλυτικά.

Κλείνοντας, κρατήστε αυτό : H πανδημία του κορονοϊού γεννά ευκαιρίες. Προσωπικά το έχω πει από την πρώτη στιγμή και θα το ξαναπώ και τώρα, ότι μέσα από αυτή την κρίση οι ισχυροί παίκτες μπορούν να βγουν ακόμη ισχυρότεροι. Πιθανότατα πιο ισχυροί από ποτέ!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.