Τσακ- Πρόεδρος : Έβγαλαν τους “πρεσβευτές” και το κόστος των καλοκαιρινών εξτρά

Γιάννης Τσακουμάκος - Τριαντάφυλλος

Από τη στιγμή που ο Τριαντάφυλλος, έκανε την μετάβαση, από τον κόσμο του Survivor στον κανονικό, σύσσωμος ο κόσμος της κατηγορίας “ετοιμάζομαι για καλοκαιρινές δουλειές, καλλιτεχνικής φύσεως”, έχει επιδοθεί σε μια εντυπωσιακή έκρηξη να τον προσεγγίσουν. Γνωστοί και μη, και βεβαίως, εν αρχή του δηλώνουν το δέος και τον θαυμασμό τους, μπροστά σε αυτή την προσωπικότητα, που σημάδεψε ανεξίτηλα το τηλεπαιχνίδι του ΣΚΑΙ..και έχουν τον λόγο τους. Μπας και λιγοστέψουν τις απαιτήσεις του.

Όμως, ξεχνούν την απόφασή του Προέδρου, να γυρίσει στην ενεργό δράση, με τον επιχειρηματία Γιάννη Τσακουμάκο, σύμμαχο του. Και αυτοί οι δύο μαζί, έχουν επιλέξει, τους πρεσβευτές, τους πιο άξιους πανελληνίως, για να “τρέξουν” τα εξτρά.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Στην επιλογή του Τσακ : Γιάννης Δολάνης, παλιά είχε τους Vegas.

Στις επιλογές του Τριαντάφυλλου : Χρήστος Παπαμήτρου (όχι δεν τα ξέχασε) και Βόρειο Ελλάδα, Χρήστος Ρίζος και Βάνα Καρατζά.

Για το κόστος, τώρα, που “καίει” τους ενδιαφερόμενους..Λίγο πάνω, λίγο κάτω, γύρω στα 13 χιλιάρικα, με Ελευθερία Ελευθερίου μαζί.

Και, ναι, θα μου πείτε.. Κεραυνός εν αιθρία το νούμερο. Αλλά Τσακουμάκος-Τριαντάφυλλος, έχουν στόχο να διαβαστεί από 10, 12, μεγάλους μόνο. Παρά 50 μεσαίους και μικρούς. Καταλάβατε ;

Τις πληροφορίες, τις πάνω, τη γνωστοποιεί το Tsipas Blog.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.