Ο κάθε ψεκασμένος, έρμαιο της ανοησίας των social media, θα πάρει όλη τη χώρα στο λαιμό του ;

O μάνατζερ τραγουδιστών, πρώην του Μαζωνάκη, και επιχειρηματίας στον κλάδο της εστίασης, Δημήτρης Χατζόπουλος, συνεχίζει, πάντα από το facebook,να δημοσιοποιεί αυτά που απασχολούν πολύ σήμερα. Όχι μόνο αυτόν, αλλά τους περισσοτέρους μας. Τούτη τη φορά, γραφεί :

Δεν ξέρω αν το δωράκι του Κυριάκου Μητσοτάκη, θα ενθαρρύνει τους 20αρηδες να εμβολιαστούν. Αυτό που ξέρω όμως πολύ καλά και θεωρώ επιεικώς απαράδεκτο : ενεργά παραγωγικά άτομα να αποφεύγουν τον εμβολιασμό, ενώ ένα κύμα μετάλλαξης του ιού είναι προ των πυλών και μια χώρα αποδεδειγμένα πολιτισμένη η Αυστραλία να έχει θέσει την πρωτεύουσα της σε αυστηρή καινούργια καραντίνα ( είναι χειμώνας εκεί ).

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Στον ευλογημένο τόπο μας ξεκινώντας από την αρχαιότητα εξαιτίας των εμφυλιοπολεμικών μας τάσεων, του άκρατου εγωισμού μας και της ανατολίτικης νοοτροπίας μας έχουμε προλαλέσει ουκ ολίγες εθνικές τραγωδίες. Μια ακόμη καραντίνα εκτός του ότι θα μας οδηγήσει μαζικά στα ψυχιατρεία, σε οικονομικό επίπεδο θα μας αφανίσει σε τέτοιο βαθμό που η εποχή των μνημονίων θα φαντάζει παράδεισος. Και κάποιοι ανόητοι αντιπολιτευόμενοι θα μασουλάνε ακόμη την καραμέλ, γιατί δεν υπάρχει μια ΜΕΘ για κάθε Έλληνα. Αν εμβολιαστούμε δε θα απομονωθούνε ξανά.

Μήπως η κοινωνική ευθύνη εισαχθεί άμεσα ως μάθημα στα σχολεία ; Μοναδική ελπίδα να συνέλθουμε ως χώρα και να κοιτάξουμε μπροστά . Η ο κάθε ψεκασμένος, έρμαιο της ανοησίας των social media θα πάρει όλη τη χώρα στο λαιμό του ;

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.