Η “σιωπή” του Παπαγεωργίου

Θανάσης Παπαγεωργίου

Παθαίνει ο άλλος όταν σε βλέπει σιωπηλό. Δεν ξέρει τι να υποθέσει. Τι τριγυρνά μέσα στο κεφάλι σου; Δεν υπάρχει πιο εκφραστική, πιο εκδηλωτική κραυγή από τη σιωπή. Έτσι λέω εγώ, ο δαίμονας του πληκτρολογίου, ο μελετητής της γιαπωνέζικης κουλτούρας. Μπροστά στη σιωπή, είναι της πλάκας ιστορία οτιδήποτε άλλο.

Ένας τέτοιος άντρας, δηλαδή λάτρης της “σιωπής”, είναι ο Mr Fever, αλλά και του Lido, Θανάσης Παπαγεωργίου. Στα νυχτερινά πηγαδάκια της Αθήνας, ακόμα διηγούνται τα κινηματογραφικά και δαιμόνια τεχνάσματα του, του πως από απένταρος και χαμηλόβαθμος στην Αμαλιάδα, φτάνοντας στην Αθήνα, έγινε ο φοβερός.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μα τέλος πάντων, η κουβέντα είναι για την σιωπή του. Η οποία και είναι η αφορμή, για να μην ξέρει κανείς τι έχει στο μυαλό του. Θέλεις, όμως, να μάθεις τι πραγματικά μπορεί να σκέφτεται ο παλιός. Για τον “βαρύ” και παρατεταμένο χειμώνα της νύχτας, με τον κορωνοϊό και τα πολλά κυβερνητικά μέτρα.

Διαβάστε επίσης : Μπερτάκης, Γιγουρτάκης, Βέρτης, Θεοδωρίδου προς κυβέρνηση : «Δεν θα αντέξουμε – Να βάλετε πλάτη» (ΦΩΤΟ)

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.