Παπαγεωργίου, η προετοιμασία σε μαγαζί, που δεν είναι το Fever

Το μεγάλο ερώτημα στην Νύχτα, δεν είναι οι μεταγραφές. Ποιος θα πάει που. Τεράστια επιτυχία θα είναι αν η ήδη δοκιμαζόμενη κυβέρνηση Μητσοτάκη, δικαιώσει τους εμβολιασμένους. Το ερώτημα, πιο σωστά η αγωνία είναι μη τυχόν επιστρέψουμε στην υστερία του λοκντουν. Αν, δηλαδή, ξεχάσει και ρίξει στο κάδο των σκουπιδιών τα προνόμια και την επιστροφή στην κανονικότητά, όσων έχουν …τρυπηθεί.

Αν δεν συμβεί αυτό, η μετάφραση θα είναι ”Πάμε να ανοίξουμε, τουλάχιστον τα μικρά”. Επειδή κανένας Αστέρας και Μεγάλος, καμία ομάδα κορυφής, και πάλι, σε αυτήν την εποχή, που είναι ταραγμένη, μπερδεμένη, δεν θα είναι σε θέση να κάνει πρωταθλητισμό. Αυτό από μόνο του, μαρτυρεί, δικαιολογεί στον επιχειρηματία Θανάση Παπαγεωργίου, γιατί «πάγωσε» το αληθινά μεγάλο, που μπορούσε να διεκδικήσει την νυχτερινή εξουσία, αλλά με κόστος τεράστιο, το Άννα Βίσση-Δέσποινα Βανδή, στο Fever. Aντιληπτό ναι, και να κοιτάξει μόνο την προετοιμασία του άλλου του νυχτερινού κέντρου. Του πρώην Lido, στην Ακαδημίας, που είναι πιο μικρό, πιο εύκολα διαχειρίσιμο και –όπως αποκάλυψε το tsipasblog.gr στις 10 Μαΐου 2020-αποκτήθηκε μέσα στην πανδημία. Ως εναλλακτική λύση, αλλά όχι για πάγκο. Αυτό σημαίνει πως δεν αποκλείεται σε μεγάλο βαθμό ο Παπαγεωργίου, τις επόμενες ημέρες, να ανακοινώσει πως θα βγει στο γήπεδο, με ομάδα από τραγουδιστές, που είναι ικανοί να πάρουν το πρωτάθλημα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.