Η ζωή συνεχίζεται και ο Παπαγεωργίου το κάνει πράξη

Κάποια πράγματα είναι αυτονόητα, τόσο αυτονόητα, για εμάς, αλλά τόσο απαγορευμένα, για τους άλλους, για να τα εφαρμόσουν. Η φωτιά, εξελίχθηκε σε πανδημία, γιατί δεν κράτησε μόνο λίγες ώρες. Ατελείωτη. Έσκασε μύτη σαν τον κορονοϊό και έκανε τους Έλληνες να τρέξουν να ξεφύγουν, να γλυτώσουν.

Σιγά το νέο. Αυτό δεν είναι είδηση. Που αξίζει να πατήσουμε το πλήκτρο του στοπ, της παύσης των πάντων. Η είδηση είναι ότι η ζωή συνεχίζεται. Δεν τελειώνει. Όχι, κύριε. Αυτό είναι το συμπέρασμα του Τσίπας Μπλοκ. Που σημαίνει ότι όπως ο γιατρός συνεχίζει να πηγαίνει στο ιατρείο, ο δικηγόρος στο δικηγορικό ιατρείο, ο δικαστικός στα δικαστήρια, ο καφετζής στο καφενείο, ο προπατζής στο ΠΡΟΠΟ. Έτσι και στην νύχτα, που έχει έναν λόγο παραπάνω και όλοι το ξέρουν, της το αναγνωρίζουν. Είναι ναι, ήδη η πιο χτυπημένη, η πιο αδικημένη από όλες και όλους, από τις πρώτες δύο πανδημίες, κορονοϊού και εμβολίου. Πρέπει λοιπόν, να πάρουν μπρος, να βγουν από τους πάγους της Ανταρκτικής, να υλοποιηθούν αμέσως, μια σειρά από προγραμματισμένες εμφανίσεις διάφορων καλλιτεχνών και επιχειρηματιών, μεγάλων και μικρών, γνωστών και αγνώστων, όλων των μεγεθών. Που μπήκαν στην αναμονή, λόγω φωτιάς, κι έτσι και πάλι, πλήθος κόσμος έμεινε χωρίς μεροκάματο, την προηγούμενη και αυτή τη βδομάδα, αλλά ελπίζουν πως θα το πάρουν, έστω και την άλλη.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αυτά με δυο λόγια λέει το Τσίπας Μπλοκ και τα σκέφρηκε ο μίστερ Θανάσης Παπαγεωργίου, και ρίχνεται στο γήπεδο της Κουρούτας, για δύο μέρες. Αύριο, Σάββατο 15 Αυγούστου, που θα έχει δημοτικό θέμα και την επόμενη, ανήμερα της μεγάλης γιορτής της Παναγίας, πάει να σπάσει τον ανταγωνισμό, όλης της περιοχής, με το δίδυμο Φέρρης-Λιόλιου.

Είπαμε. Δεν είπαμε; H ζωή συνεχίζεται…

Res: 6077160160

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΚΟΥΡΟΥΤΑ 2021 ΘΟΔΩΡΗς ΦΕΡΡΗS ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΙΟΛΙΟΥ μαζί τους: Άρης Βανταράκης. Avvα Σακκά & Ανχελίτα. (ΔΙΟΡΓ. ΙΠΠΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΟΥΡΟΥΤΑΣ) Res: 6977 160 160 Μόνο καθήμενοι και υποχρεωτική τήρηση των μέτρων"
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και κείμενο που λέει "ΙΠΠΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΟΥΡΟΥΤΑΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΨΑΛΗΣ ΓΙΩΤΑ ΓΡΙΒΑ MAKHT ΤΣΙΚΟΣ MAPINA ΛΑΖΑΡΑΚΗ RES. RES.6977160160 6977 160 160 ΜΟΝΟ ΚΑΘΙΜΕΝΟΙ ΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ KATA ΤΟΥ COVID-19"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.