Αποκλειστικές φώτο από το καινούργιο νυχτερινό κέντρο του Θ.Παπαγεωργίου

Το Τσίπας Μπλοκ είναι με τον ποιητή. Μ’ όλους είμαι, και με τον τεχνοκράτη και τον καλλιτέχνη, τον περιπτερά στη γωνία και τον μπάτσο, τον δάσκαλο του σχολείου και τον ταξιτζή. Μα, πάνω απ’ όλα, πρώτα απ’ όλα είμαι με τον ποιητή.

Πόσο ωραία θα ήταν η ζωή αν όλοι, και ο ποδοσφαιριστής, και ο κομμωτής, ο κηπουρός και ο ιατρός, όλοι αυτοί ήταν ποιητές. Έκαναν τη δουλειά τους ποιητικά. Σαν ποιητές. Έτσι είναι. Όλα γίνονται με πνεύμα ποιητικό. Δημιουργικό και ερωτιάρικο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ένας από τους επιχειρηματίες, που δεν παριστάνει τον ποιητή, άλλο είναι, και όχι μόνο για το σήμερα, έρχεται από το χθες, πολλά χρόνια πίσω, είναι αυτός. Να αναφέρω το όνομα του, Θανάσης Παπαγεωργίου. Σύμφωνοι, γειωμένος. Πραγματιστής, ρεαλιστής, αλλά και ποιητής. 

Ποια είναι η τελευταία του δημιουργία ; To Lido Stage, που ετοιμάζεται να επανεμφανιστεί στην πιάτσα, της αθηναίικής νύκτας, και πρώτο το tsipasblog.gr το έπιασε το θέμα, στις 10 Μαΐου 2020. Η πλήρης ανανέωση της εσωτερικής και της εξωτερικής εικόνας του, συνεχίζεται με γοργά βήματα..Και δείτε παρακάτω τις αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε για εσάς.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.