Η καχυποψία και ο ορεξάτος Θανάσης Παπαγεωργίου

Έχει παράδοση με τον Θανάση Παπαγεωργίου το Tsipas Blog. Τον διαβάζει μέσα έξω. Έχει καμιά σχέση το νταραβέρι το blog αυτού με τον επιχειρηματία της νυχτερινής διασκέδασης, στο μεγάλο πρωτάθλημα της; Με τις φωτογραφίες, τις ειδήσεις που βγάζει από τότε, το 2018 που ενδιαφέρθηκε για την Παναχαϊκή. Η κουβέντα γίνεται για την κατάρα της καχυποψίας στην Ελλάδα, ότι κάποιου είδους επαγγελματική σχέση μπορεί να έχουμε. Καμία! Πράγματι είναι φίλος μας, αλλά δεν μας δανείζει χρήματα, για ένα άλφα συγκεκριμένο διάστημα, για να περνάμε τα μνήματα του, στο κόσμο της νύκτας. Τίποτα το πονηρό και το σκοτεινό.

Η καχυποψία δεν πεθαίνει διότι είναι η απόλυτη δικαιολογία του βαρεμένου για να δώσει εξήγηση στην επιτυχία αντιπάλου. Στη νίκη αντιπάλου, ακόμα κι όταν γίνει πεντακάθαρα. Άντε τώρα, αφήνουμε τον δύσπιστο και τον κακόβουλο, το ξεκαθαρίσαμε τούτο και επιστρέφουμε στη δουλειά.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η προετοιμασία, η κρυφή, του Παπαγεωργίου, γίνεται με τεράστια όρεξη, ότι είναι εδώ, πιο πορωμένος από ποτέ. Και φυσικά, με πολλά χρήματα, που ρίχνει στα δύο μαγαζιά του, Fever και Lido, για να φέρει τους καλύτερους. Τραγουδιστές, ντεκορατέρ, μετρ, σερβιτόρους, ομάδες δημοσίων σχέσεων, υψηλό επίπεδο, στα πάντα. Ναι, η δουλειά του κυβερνήτη είναι αυτή. Να φτιάχνει και να είναι καλός πωλητής προϊόντων της εθνικής της βαριάς βιομηχανίας. Και ανάλογα με τις συνθήκες, τις αλλαγές, την περιφορά της Γης, να αλλάζει. Να βλέπει μπροστά, να μην μένει στα παλιά. Θεμιτό και απαραίτητο, όλο αυτό.

Ποια προετοιμασία Lido-Fever; Το πρώτο, έχει ανακαινιστεί πλήρως, εκ βαθέως, με πρόσοψη εντυπωσιακή, και σε ότι αφορά το σχήμα, οι φήμες οργιάζουν για Γιώργο Τσαλίκη, πλαισιωμένος από ομάδα νέων τραγουδιστών. Το δεύτερο, το μεγάλο, το θηρίο, που άνοιξε τις πόρτες του το 1999, σαν το μεγαλύτερο μπουζουξίδικο στην Ελλάδα, πρόκειται να επισκευαστεί, να στολιστεί και πάλι, αλλά και να συμμορφωθεί στα νέα δεδομένα. Που σημαίνει να μειώσει την χωρητικότητα του, σε κάποιο μικρό βαθμό και στο επόμενο στάδιο, να ψάξει καλούς τραγουδιστές, μεγέθους, από το πάνω ράφι, που σε αυτό ο Παπαγεωργίου, έχει πάρει πτυχίο, μεταπτυχιακό και διδακτορικό μαζί. Πράγματι, όπως λένε οι ειδικοί, μιλώντας στο Τσίπας Μπλοκ, έχει ανοίξει νταραβέρι, σε καθαρά επίπεδο κουβέντας, δεν είναι ακόμη τίποτα σίγουρο, με Πάολα-Ρόκκο, που τώρα είναι Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε επίσης : Η “σιωπή” του …κομάντο Παπαγεωργίου

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.