Πετρογιάννης σειρά από δυνατά deal : Πάολα-Ρόκκος, Venue-Τσιληχρήστος

Γιώργος Πετρογιάννης - Ηλίας Τσίπας

Πολύ σημαντικό ποιος λέει τι. Γιατί ξέρεις αν ισχύει η όχι. Στην πολιτική ζωή, την καλλιτεχνική, την αθλητική, σε κάθε αντικείμενο. Σε κάθε επαγγελματία, που είναι δεμένος υπαρξιακά με τη δουλειά του. Με το αντικείμενο και το χώρο εργασίας τους. Έτσι και στην επαγγελματική δραστηριότητα που έχει να κάνει με επώνυμους, διάσημους, με πρώτη γραμμή της δημοσιότητας.

Το χθεσινοβραδινό ρεπορτάζ του Τσίπας Μπλοκ, για Πάολα-Ρόκκο, που έλεγε ότι με τον επιχειρηματία, που βρίσκονται πιο κοντά, για να κατηφορίσουν στην ΑΘήνα, είναι ο Mr Φωταέριο, Γιώργος Πετρογιάννης, έφερε την επιβεβαίωση. Έσβησε την ύπαρξη αμφιβολιών.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Άνθρωπος που ξέρει τα έξω και τα προπαντός τα μέσα, του συγκριμένου “παίκτη”, στην αρένα της αθηναίικής νύκτας, και μας διαβάζει φανατικά, ευλαβικά σχεδόν, δεν κρατήθηκε άλλο. Μας το είπε ξεκάθαρα : “Έκλεισε, είναι οριστικό”.

Μου είπε και άλλα :“Και στην ταράτσα θα γίνει Venue, με τον Τσιλιχρήστο. Είναι και το Voodoo δίπλα, που πάει σφαίρα, γίνεται καλή και ελκυστική τριπλέτα. “

-Στη φώτο, με τον κύριο Πετρογιάννη, στα καμαρίνι του Νικηφόρου, στο Voodoo. Που βρεθήκαμε τυχαία την προηγούμενη Παρασκευή και παρότι δεν τα είχαμε ξαναπεί ποτέ, τα είπαμε για αρκετή ώρα.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.