Η Ελλάδα έχει… και πιο κάτω! Ο υπόδικος για κακουργήματα Φουρθιώτης αποθεώνει τον Μητσοτάκη! Έβγαλε εφημερίδα – ύμνο στην κυβέρνηση- Θα υπάρξει άνθρωπος που θα την αγοράσει;

Μπορεί ο τηλεπαρουσιαστής σομπών, φούρνων μικροκυμάτων και λοιπών αντικειμένων  Φουρθιώτης να είναι υπόδικος για βαρύτατα κακουργήματα, να διερευνάται για άλλα, ακόμα βαρύτερα, αυτό όμως δεν έχει καμία σημασία στην Ελλάδα του 2021 που σου επιτρέπει να παριστάνεις και τον εκδότη που υποστηρίζει την κυβέρνηση.

Άλλωστε φαίνεται πως την πρωτοφανή ασυλία που απολαμβάνει από την κυβέρνηση την εκτιμά και με το παραπάνω. Την ανταποδίδει με τον καλύτερο τρόπο, αφού μυστηριωδώς, καταφέρνει να εκδώσει πάλι εφημερίδα, ένα πολυδάπανο σπορ αλλά φαίνεται ότι «λεφτά υπάρχουν», παρά το γεγονός ότι αποφυλακίστηκε με τον όρο να μην εμφανίζεται σε τηλεοπτικές εκπομπές. 



Το φύλλο λοιπόν της εφημερίδας είναι ένας πραγματικός ύμνος για συγκεκριμένα πρόσωπα της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη:

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αποθεώνει πάλι την Σοφία Νικολάου που τον φρόντισε τόσο καλά στις φυλακές ώστε να μην του λείπε τίποτα! 

Ο παρουσιαστής λοιπόν όχι μόνο είναι εκτός φυλακής, όχι μόνο αποφεύγει τις άλλες δικαστικές περιπέτειες εδώ και πολλά χρόνια, αλλά σε μία πρωτοφανή επίδειξη δύναμης και προκλητικής ασυλίας, αφιερώνει το πρωτοσέλιδο του στην Σοφία Νικολάου, η οποία φαίνεται ότι τον φρόντισε πολύ καλά στην φυλακή, και αφιερώνει ένα διθυραμβικό άρθρο για την ηγέτιδα των φυλακών Κορυδαλλού!

Δεν υπάρχει σωτηρία για αυτή τη χώρα. Άντε Μένιο και καλές πωλήσεις… 

-πηγή : edolio5

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.