Το έκρυψαν όλα τα μπουκωμένα ΜΜΕ! Έφυγε στην μέση της συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου ο Δένδιας. Δεν λέει ούτε Καλημέρα με Γεραπετρίτη και Σκέρτσο. Ονειρεύεται ρόλο Πρωθυπουργού σε οικουμενική κυβέρνηση και ψελλίζει: “Αν τολμάει ο Μητσοτάκης ας με αγγίξει. Θα τον ρίξω σε μια ώρα”

Για το φουσκωμένο παγώνι από τα ΜΜΕ που ονομάζεται Νίκος Δένδιας έχουμε γράψει πολλές φορές! Ας είναι καλά τα μυστικά κονδύλια για το Profile που του φιλοτεχνούν οι πρόθυμοι δημοσιογράφοι. Η απόφαση του υπουργού εξωτερικών Νίκου Δένδια να αποχωρήσει από το υπουργικό συμβούλιο κατά την πρόσφατη συνεδρίαση του, με τον τρόπο μάλιστα που έγινε, μπορεί να ερμηνευτεί μόνον ως απαξίωση του Μέγαρο Μαξίμου και φυσικά του ιδίου του Πρωθυπουργού.

Είναι στους πάντες γνωστό ή πλήρης έλλειψη εκτίμησης που τρέφει στο πρόσωπο του Γιώργου Γεραπετρίτη και του Άκη Σκέρτσου. Δεν λένε ούτε Καλημέρα. Ο ίδιος ονειρεύεται Μέρα – Νύχτα τον εαυτό του στην θέση του Πρωθυπουργού και μάλιστα σε οικουμενική κυβέρνηση. Για δελφίνος της Νέας Δημοκρατίας ούτε λέξη. Ο ρόλος του καρχαρία του πάει καλύτερα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

edolio5

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.