Πάολα-Αδαμαντίδης : Όλη η αλήθεια για την φημολογούμενη συνεργασία τους

Πάολα-Αδαμαντίδης : Όλη η αλήθεια για την φημολογούμενη συνεργασία τους

Εκτενέστατο ρεπορτάζ ενόψει των “μαγειρεμάτων” των μουσικών σχημάτων της νέας χειμερινής περιόδου στην νυχτερινή Αθήνα, φιλοξενεί σήμερα η Espresso, τόσο στην έντυπη, όσο και στην ηλεκτρονική του έκδοση, «αποκαλύπτοντας» μάλιστα το που θα βρίσκεται τελικά το πρόσωπο των ημερών, Θέμης Αδαμαντίδης.

Το ολοσέλιδο δημοσίευμα αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι : “Ένα από τα νέα αμιγώς λαϊκά σχήματα, είναι αυτό που θα φιλοξενηθεί στο Έναστρον και στο οποίο θα συμπράξουν η Πάολα, ο Νίκος Κουρκούλης και ο Θέμης Αδαμαντίδης”.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και συνεχίζει παρακάτω: «Μάλιστα, ο Θέμης, προτού καταλήξει σε συμφωνία με τον εν λόγω χώρο, είχε προηγηθεί σε άλλους δύο. Αρχικά, ο καλλιτέχνης δήλωνε στο περίγυρο του αποφασισμένος να συνεργαστεί με το North Live Stage, δηλαδή με το μαγαζί που είχε αποχωρήσει θορυβωδώς πέρυσι”.

Στη συνέχεια κουβέντιασε με τους ιθύνοντες του Club 22, αλλά με το που προέκυψε η συνεργασία με την Πάολα, φαίνεται ότι πήρε την οριστική απόφαση του, σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα. 

Από τα παραπάνω, είναι προφανές πως ακόμη και στην Espresso διαβάζουν Tsipasblog.gr. Αφού με σειρά ρεπορτάζ αναφερθήκαμε, μάλιστα πρώτοι από όλους, για οτιδήποτε αφορά ή συνδέεται με τον θέμη Αδαμαντίδη.Το μόνο που δεν ξέρατε είναι ότι κατέληξε στο “Έναστρον” του Κώστα Ματσίκα, όπου θα ενώσει δυνάμεις με Πάολα και Κουρκούλη, όπως δηλαδή ισχυρίζεται το ρεπορτάζ της Μαρίας Ανδρέου.

Επειδή έτυχε να με πάρουν τηλέφωνο διάφοροι τύποι και να με ρωτήσουν αν ισχύει η είδηση αυτή, είμαι ξεκάθαρος. Δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο τέτοια πιθανότητα. Ουδέποτε τέθηκε και ούτε πρόκειται να τεθεί το ενδεχόμενο ο Θέμης να βρίσκεται στο Έναστρον. Τουλάχιστον, για τον ερχόμενο χειμώνα. Αυτό μου είπαν οι πολύ καλά πληροφορημένες πηγές μου, που (πάντα) επιβεβαιώνονται.

Διαβάστε επίσης :

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.