Το περιβάλλον Αδαμαντίδη διαψεύδει ότι υπήρχε συμφωνία με το North

Το περιβάλλον Αδαμαντίδη διαψεύδει ότι υπήρχε συμφωνία με το North

Σχεδόν δύο 24ωρα περάσαν από την αποκάλυψη-βόμβα του tsipasblog.gr, ότι ο Θέμης Αδαμαντίδης, τελικά, δεν θα βρίσκεται στο άσχημα του North (πρώην Εμπατή), με Α.Ηλιάδη και Π.Καλίδη, όπως είχε ανακοινωθεί και επίσημα από το νυχτερινό κέντρο του Νίκου Σπυρίδωνα..και ακόμη να κοπάσει ο ντόρος .

Η άλλη πλευρά, πάντως, του λαϊκού τραγουδιστή, έχει ως στόχο να φωτίσει την «άλλη διάσταση» των γεγονότων, χωρίς να θεωρεί καμία πληροφορία δεδομένη. Πιο συγκεκριμένα, πρόσωπο του πολύ στενού του περιβάλλοντος, πιο στενού δεν γίνεται, χθες το απόγευμα ήρθε σε επικοινωνία μαζί μου και διέψευσε-εμμέσως πλην σαφώς- ότι υπήρχε συμφωνία αναφορικά με την παρουσία του Θέμη στο North. Αυτό δηλαδή που είχε μεταδώσει νωρίτερα με αποκλειστικό δημοσίευμα του το συγκεκριμένο blog, αλλά και η διεύθυνση του καταστήματος στα social media, καθώς είχε ποστάρει τις φώτο των τραγουδιστών του σχήματος. Με επικεφαλής τον Θέμη Αδαμαντίδη.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

“Οι συμφωνίες δεν είναι τόσο απλές, όσο μπορεί να φανταστεί κάποιος. Πρέπει να προηγηθούν αρκετά πράγματα, μέχρι να πέσει και η τελευταία υπογραφή, “Αυτά ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του.

Παράλληλα, το ίδιο πρόσωπο ερωτηθείς αν ο “Αδαμαντίδς θα βρίσκεται στο club 22”, το άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο. Ούτε ναι, ούτε όχι.

Όμως, μου υποσχέθηκε ότι όταν θα έχουν στα χέρια τους κάτι χειροπιαστό, την αποκλειστικότητα θα την πάρει (και τούτη φορά) το TsipasBlog.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.