ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-Tsipasblog : Ο Αδαμαντίδης, αφού τα «έσπασε» και πάλι με Σπυρίδωνα, έκλεισε ήδη άλλου!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-Tsipasblog : Ο Αδαμαντίδης, αφού τα «έσπασε» και πάλι με Σπυρίδωνα, έκλεισε ήδη άλλου!

Κι αν κάποιοι είχαν οποιαδήποτε αμφιβολία για την αποκλειστική είδηση του “tsipasblog.gr”-ΕΔΩ– που κάνει το γύρο του διαδικτύου και αποτελεί αυτή την ώρα πρώτο θέμα συζήτησης στην αθηναϊκή νύχτα, σύμφωνα με την οποία ο Θέμης Αδαμαντίδης τα έσπασε για δεύτερη φορά με τον επιχειρηματία, Νίκο Σπυρίδωνα, πλέον δεν πρέπει να έχουν καμία.

Η είδηση είναι έγκυρη 100%. Κατόπιν της απρόοπτης εξέλιξης αυτής, που έπιασε εξ απροόπτου τους πάντες, ακόμη και αυτούς που θεωρητικά είναι σχετικοί και γνώστες, όλοι θέλουν να μάθουν στο τι θα κάνει ο θέμης. Που θα τραγουδήσει; Που θα τον δούμε τον χειμώνα; Από τη στιγμή που έμεινε στα χαρτιά η συνεργασία του με την Αγγελική Ηλιάδη και τον Πάνο Καλίδη, που είχε ανακοινωθεί και επίσημα ότι θα βρισκόντουσαν από τις 14 Σεπτέμβρη στο North Live stage των βορείων προαστίων.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το TsipasBlog σας έχει την απάντηση. Στο Club 22, το οποίο μετά από σχεδόν δυόμισι χρόνια απουσίας, ανοίγει και πάλι. Και όχι από τον Πολίτη.

Στο θέμα, τώρα, “ποιοι θα στελεχώσουν τον Θ.Αδαμαντίδη”, όλες οι πληροφορίες μου συγκλίνουν σίγουρα στην Άντζελα Δημητρίου και κατά πάσα πιθανότητα και τον Ηλία Βρεττό. Γράφω κατά πάσα πιθανότητα, γιατί δεν υπάρχει κάποια συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. Άσε που, όπως μου μετέφερε άλλη πηγή μου που κινείται στα καλλιτεχνικά παρασκήνια, ο Βρεττός θα βρίσκεται στο Barbarella (Θεσσαλονίκη).

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.