Το «λογικό» σενάριο και η «βόμβα» μεγατόνων για τον Θέμη Αδαμαντίδη

Το «λογικό» σενάριο και η «βόμβα» μεγατόνων για τον Θέμη Αδαμαντίδη

Οργιάζει στο παρασκήνιο η σεναριολογία για το νέο επαγγελματικό βήμα του Θέμη Αδαμαντίδη, εξέλιξη που πολλοί την θεωρούν αναπόφευκτη, από τη στιγμή που τα “έσπασε”, αυτή τη φορά οριστικά και αμετάκλητα, με τον Νίκο Σπυρίδωνα (North Live-πρώην Εμπατή).

Το σενάριο της παρουσίας του στο Club 22, το οποίο μετά από σχεδόν δυόμισι χρόνια απουσίας, ανοίγει και πάλι…Και όχι από τον Πολίτη, για να συνυπάρξει μαζί επί σκηνής με την Άντζελα Δημητρίου, είναι κάτι που ακούγεται πολύ έντονα τις τελευταίες ώρες και πρώτα γράφτηκε από το «tsipas blog».

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Σύμφωνα με νεότερη πληροφόρηση μου, βέβαια, από την άλλη, η λέιντι Αντζελα έχει ακουστεί για το 4711, μαζί με Γιώργο Τσαλίκη. Αλλά, υπάρχουν και άλλες πηγές που υποστηρίζουν ότι άνοιξε κύκλο επαφών με το Posidonio, για το φθινοπωρινό σχήμα, στο οποίο φημολογείται ότι θα είναι ο Μάκης Δημάκης με τον Καραφώτη. Το ξαναλέω φημολογείται. Πάντως, το επικρατέστερο σενάριο τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι να είναι με τον Τσαλίκη στο 4711.

Επιπλέον, απομακρύνεται και το άλλο όνομα που είχε ακουστεί για το υπό σύσταση σχήμα του Club 22, του Ηλία Βρεττού. Αφού, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το Tsipasblog.gr, έχει ήδη δώσει τα χέρια με το Nalu τις Δευτέρες και το Barbarella στη Θεσσαλονίκη.

Το δεύτερο σενάριο, που και αυτό θα το μάθατε εδώ, είναι πολύ πιο εκρηκτικό και σίγουρα αν λάβει σάρκα και οστά θα αποτελέσει “βόμβα” μεγατόνων στα θεμέλια της αθηναϊκής νύχτας. Προβλέπει, λοιπόν, την ολική επιστροφή του Αδαμαντίδη στον επιχειρηματία Θανάση Παπαγεωργίου, για το χειμερινό σχήμα του στο Fever, που leader θα είναι ο Γιώργος Μαζωνάκη και αυτός ουσιαστικά θα πάρει τη θέση του Αντύπα. Ο Δήμος Αναστασιάδης δεν αλλάζει, τον έχει αναλάβει ο Παπαγεωργίου.

Αυτό μου μετέφερε η πηγή μου, που κινείται επιχειρηματικά στο συγκεκριμένο χώρο και μάλιστα αιτιολόγησε το σκεπτικό του :

“Αν θέλει κάτι ο Θανάσης θα το κάνει. Άλλωστε είναι άνθρωπος, ναι, η πορεία του το χει δείξει πως είναι ικανός να αλλάξει την Ιστορία. Να την οδηγήσει σ’ άλλους τόπους, σ’ άλλους κόσμους. Επομένως, για να πάει και στη Κουρούτα ο Αδαμαντίδης, όπως αποκάλυψες Η.Τσίπα στο blog σου, εγώ πιστεύω Fever θα είναι. Όσο για το άλλο μαγαζί, που ακούγεται, μπορεί να συζητάει απλά. Άσε που εγώ πιστεύω πως μπορεί και να μην ισχύει. Θα γίνουν πολλά μέχρι τον Οκτώβριο…”

Τα παραπάνω, βέβαια, έρχονται σε αντίθεση με αυτά που ξέρω εγώ και έχω ήδη μεταφέρει σε αποκλειστικό μου δημοσίευμα. Ότι, δηλαδή, το σχήμα του Fever έχει ήδη κλείσει και θα αποτελείται από τους Μαζωνάκη-Αντύπα-Δ.Αναστασιάδη.

Η συνέχεια θα είναι ενδιαφέρουσα. Ίδωμεν!

Διαβάστε επίσης στο tsipasblog.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.