Oριστικό: Μαζωνάκης- Αντύπας – Αναστασιάδης στο FEVER- Ο κομβικός ρόλος Ρήγου

Oριστικό: Μαζωνάκης- Αντύπας - Αναστασιάδης στο FEVER- Ο κομβικός ρόλος Ρήγου

Η αρχική πληροφόρηση ήταν ότι το έτερον ήμισυ του Γιώργου Μαζωνάκη, στο stage του FEVER, που-όπως αποκάλυψε το Tsipasblog.gr-θα βρίσκεται τον χειμώνα που μας έρχεται, θα είναι η Αντύπας.

Τις επόμενες μέρες και μέχρι πριν λίγο, ωστόσο, “οργίασαν” οι φήμες ότι χάλασε μαζί του και τελικά στο πολλά υποσχόμενο σχήμα του Θανάση Παπαγεωργίου, που το έχει πάρει ..προσωπικά το θέμα, θα είναι ο Γιώργος Γιαννιάς. Κάτι που, ωστόσο, δεν επιβεβαιώνεται από την καλά πληροφορημένη πηγή μου, η οποία προέρχεται από το πολύ κοντινό περιβάλλον του Αντύπα, καθώς ισχυρίζεται ότι ισχύει κανονικά η συμφωνία.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και αυτή είναι η αλήθεια. Ο Μαζωνάκης δίνει τα χέρια με Αντύπα και Αναστασιάδη, για μια συνεργασία που φωνάζει επιτυχία πριν καν ξεκινήσει. Όλοι μαζί στο γιγάντιο Fever, στην Συγγρού, που είναι από τα ελάχιστα στην Αθήνα που μπορεί να στεγάσει όλους τους θαυμαστές των τριών αυτών ερμηνευτών.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης έχει φυσικά ξανά επισκεφτεί το Fever στο παρελθόν και μεγαλούργησε με επιτυχημένες παραστάσεις χωρίς προηγούμενο. Φέτος για την χειμερινή σεζόν 2019 – 2020, δείχνει διαφορετικός και εκκεντρικός, με τον δικό του ρυθμό και στιλ, ετοιμάζεται αυτόν τον χειμώνα να μας χαρίσει αξέχαστες νύχτες.

Σε ό,τι αφορά, τώρα, το πρόγραμμα, θα το επιμεληθεί ο πολυσχιδής και ανατρεπτικός, ο σκηνοθέτης Κωνσταντίνος Ρήγος. Επί χρόνια συνεργάτης του Μαζωνάκη. Άρα, πρέπει να περιμένουμε ότι το αποτέλεσμα σίγουρα θα μας εντυπωσιάσει, αφού, ως γνωστόν, όπου βάζει το χέρι του ο Ρήγος, η επιτυχία είναι δεδομένη.

Τέλος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, για την υποστήριξη του εν λόγω πρότζεκτ, το Fever θα ανακαινιστεί εκ βάθρων.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.