Δεν πουλάει τελικά ο Φουρφιώτης!

Στροφή 180 μοιρών έκανε ο Μένιος Φουρφιώτης, ο οποίος αποφάσισε τελικά να μην προχωρήσει στην πώληση του ραδιοφωνικού του σταθμού, Party fm 104, μολονότι το προηγούμενο διάστημα βρισκόταν στο τραπέζι το…πωλητήριο. Αυτό εκτιμούν καλά πληροφορημένες πηγές του Tsipasblog.gr.

Στο πλαίσιο αυτής της επιλογής, ξεκίνησε συνεργασία με την δημοσιογράφο Σπυριδούλα Κάμπου, η οποία θα κάνει την δική της εκπομπή.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μάλιστα πριν από λίγες εβδομάδες ο σταθμός έβγαλε αγγελία στα social media για ραδιοφωνικούς παραγωγούς.

Οι γνωρίζοντες την κατάσταση, κάνουν λόγο «για αναγκαστική αλλαγή πλάνων από τον Φουρφιώτη, αφού από τη στιγμή που βρέθηκε εκτός των μεγάλων τηλεοπτικών καναλιών-γιατί συνεχίζει στο περιφερειακής εμβέλειας, Kontra Channel- το βασικό του εισόδημα προέρχεται από το ραδιόφωνο που διατηρεί».

Υπενθυμίζεται ότι αρχικός στόχος του ραδιοφωνικού σταθμού του Μένιου Φουρθιώτη ήταν να βρεθεί στην κορυφή. Για τον σκοπό αυτό, πριν από μερικούς μήνες, στο νέο πρόγραμμα που εγκαινίαζε, κυριαρχούσαν ονόματα από την ελληνική showbiz, αλλά και γνωστοί ραδιοφωνικοί παραγωγοί.

Ωστόσο, λίγο καιρό αργότερα τα σχέδια ανατράπηκαν και οι περισσότεροι από αυτούς αποχώρησαν Η Μαρία Φραγκάκη, ο Δημήτρης Παπανώτας, ο Βασίλης Γρηγορόπουλος, ο Νίκος Γεωργιάδης, η Αντωνία Καλλιμούκου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο (βραχύβιος διευθυντής) Θέμης Γεωργαντάς αποτέλεσαν παρελθόν από τον σταθμό.

Η κατάσταση που είχε διαμορφωθεί έτεινε να οδηγήσει σε στρατηγικό αδιέξοδο, αφού όπως φάνηκε εκ των υστέρων – και ανεξάρτητα από τις προθέσεις που υπήρχαν- ο Μένιος Φουρθιώτης δεν ήταν διατεθειμένος να ξοδέψει άλλο ένα κάρο λεφτά, προκειμένου να συντηρεί ένα ραδιοσταθμό που καταλαμβάνει τις τελευταίες θέσεις, τόσο σε επίπεδο ακροαματικότητας, όσο και διαφημιστικών εσόδων.

Και, έτσι, λοιπόν, αφού δεν προχώρησε το σχέδιο πώλησης του, αποφάσισε να μειώσει το κόστος προγράμματος κατά πολλές χιλιάδες ευρώ και να βγει ξανά στην αγορά.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.