Ο ειδικός ρόλος του Μπερδέση στο deal Βουτυράκου-Μελισσανίδη

Πέτρος Βουτυράκος- Τάσος Μπερδέσης- Δημήτρης Μελισσανίδης

Η έκπληξη. Ο Πέτρος Βουτυράκος, σύμφωνα με χθεσινό αποκλειστικό ρεπορτάζ του tsipasblog.gr, αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί εκτός Ζακύνθου, σε ένα project που δεν έχει καμία σχέση με τον τουρισμό και τα πολυτελή κρουαζιερόπλοια. Επειδή ουδείς σήμερα ρισκάρει, στο οτιδήποτε, και επειδή ο πατέρας του Mr Tokyo Γιάννη Βουτυράκου δεν είναι σε καμία περίπτωση τυχαίος, θέλει έμπιστους και αφοσιωμένους συνεργάτες.

Ας βάλουμε, λοιπόν, στην εξίσωση τον Τάσο Μπερδέση. Τα πράγματα είναι απλά. Ο Πατρινός πυγμάχος, θα είναι το δεξί χέρι του Πέτρου Βουτυράκου, στο πρώτο του πρατήριο καυσίμων που ανοίγει στον Πειραιά, που θα φέρει το σήμα της Aegean του Δημήτρη Μελισσανίδη. Θα είναι τα μάτια και τα αυτιά του, όταν αυτός θα βρίσκεται στο νησί. Όπου εκεί, ξεκινώντας κυριολεκτικά από το μηδέν, κατάφερε να τον μάθουν μέχρι και οι πέτρες. Έφτιαξε μόνος του ολόκληρη αυτοκρατορία.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ο «λύκος» του μποξ, αποδεικνύει πως εκτός από κορυφαίος πυγμάχος της χώρας, είναι και περιζήτητος από τους μεγαλύτερους Έλληνες επιχειρηματίες της παλιάς και νέας γενιάς. θυμίζω ότι έχει υπάρξει ο πιο στενός συνεργάτης ποδοσφαιρικών παραγόντων, ιδιοκτητών νυχτερινών κέντρων, εφοπλιστών, ιδιοκτητών στοιχηματικών εταιρειών, αλλά και καναλαρχών.

Από κει και πέρα, ο Τάσος έχει περάσει αρκετές δυσκολίες στην ζωή του, οι οποίες δεν τον έριξαν, αλλά τον έκαναν πιο δυνατό.

Όσοι τον ξέρουν, μιλούν για ένα ομαδικό, δυναμικό και άκρως μοναχικό παιδί.

Έχει κάνει στο παρελθόν πολλές φιλανθρωπίες κι έχει βοηθήσει πολύ κόσμο.

Το 2011 βραβεύτηκε από τον Παναθηναϊκό σαν τον καλύτερο αθλητή όλων των αθλημάτων του συλλόγου σε ψήφους.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.