Εικόνες Tokyo και στην Πάτρα για την Ζευγαρά-«Λαοθάλασσα» κόσμου και «ουρές»

Εικόνες Tokyo και στην Πάτρα για την Ζευγαρά-«Λαοθάλασσα» κόσμου και «ουρές»

…ενώ «κλείδωσε» και το δεύτερο live.

Για “πράγματα και θαύματα” έκανε λόγο ο εκ των ιδιοκτήτων του “Eiffel” στη Πάτρα, Γιάννης Πετρόπουλος, λίγο πριν ανοίξουν. Τα μεγάλα λόγια του αυτά, δεν ξέρω αν επιβεβαιώθηκαν κατά το πρώτο τριήμερο της λειτουργίας του, αλλά σίγουρα χθες έπιασαν τόπο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το είχε προαναγγείλει, επομένως, όμως και πάλι κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει πως αυτό που έγινε στο οpening του “Tokyo” με την Λένα Ζευγαρά, με «ουρές» κόσμου να περιμένουν για να την δουν, θα γινόταν και εδώ. Στην Πάτρα, με την μεγαλύτερη ανεργία στην Ελλάδα. Κι όμως έγινε.

Οι φανατικοί θαυμαστές της νεαρής τραγουδίστριας, που με κάθε ευκαιρία δείχνει πως είναι το next bing thing της εγχώριας μουσικής βιομηχανία, όπως αποτυπώνεται γλαφυρά στις παρακάτω φωτογραφίες, από τις 11 και μισή το βράδυ είχαν κατακλύσει την είσοδο του νυχτερινού κέντρου στην Αγίου Ανδρέου.

Στο πιο εντυπωσιακό και αξιοπρόσεκτο της βραδιάς, δεν θα σταθώ τόσο στον αριθμό των ρεζερβέ. Που, ούτως ή άλλος, οι περισσότεροι ήξεραν εξαρχής πως θα ήταν αρκετά μεγάλος. Περισσότερο από όλα, με εντυπωσίασε όταν έμαθα ότι “πετάχτηκαν” 35.000 χιλιάδες λουλούδια. Νούμερο που με απόλυτη σιγουριά ούτε στα μπουζούκια δεν το βλέπουμε πια. Δεύτερο στοιχείο που αξίζει να μείνεις, η βεβαίωση του παραγωγού και μέντορα της Ζευγαρά, Μιχάλη Τουρατζίδη, στον Γιάννη Πετρόπουλο, “ότι πολύ σύντομα έρχεται και το δεύτερο live και πάλι στο “Eiffel”.

Γιάννης Πετρόπουλος-Μιχάλης Τουρατζίδης

Σύμφωνα με τους καλά γνωρίζοντες το παρασκήνιο, Πέτροπουλος και Τουρατζίδης έχουν πλέον άριστη καθημερινή επικοινωνία και επαφή. Θυμίζω ότι ξεκίνησαν να μιλάνε πέρυσι, περίπου τέτοια εποχή, όταν ο πρώτος ζήτησε την άγνωστη για τους περισσοτέρους τότε Ζευγαρά στο “Yayaz”.

Και, επειδή, όπως καταλαβαίνετε, η σχέση τους έχει πάει σε άλλο επίπεδο πλέον, για το δεύτερο live της Λένας στο “Eiffel”, ο Τουρατζίδης θα συνεννοηθεί απ’ ευθείας με τον Πετρόπουλο. Με κανέναν άλλον.

Αλλά ας αφήσουμε να “μιλήσουν” οι εικόνες.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 11 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, εσωτερικός χώρος
Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, πλήθος, υπαίθριες δραστηριότητες και εσωτερικός χώρος
Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, πλήθος και εσωτερικός χώρος
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, πλήθος και συναυλία
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.