Συμβαίνει τώρα! Απίστευτες ουρές για την πρεμιέρα γνωστής τραγουδίστριας- Αποκλειστική ΦΩΤΟ

Συμβαίνει τώρα! Απίστευτες ουρές για την πρεμιέρα γνωστής τραγουδίστριας- Αποκλειστική ΦΩΤΟ

Είναι από εκείνες τις φορές που μπερδεύεσαι. Νομίζεις για μια στιγμή πως βρίσκεσαι σε μια άλλη εποχή. Σε εκείνη της προ κρίσης, που οι Έλληνες διακατέχονταν από μια διαρκή αίσθηση υπέρμετρης κατανάλωσης σε όλα τα επίπεδα. Από το ντύσιμο που έπρεπε να φαίνεται ακριβό, των πολλών κυβικών αυτοκίνητο που θα κυκλοφορούσαν , μέχρι τα μπουζούκια που, ως γνωστόν, κατείχαν περίοπτη θέση σε όλο αυτό το βασίλειο της χλίδας και της καλοπέρασης.

Βέβαια, σήμερα, με την οικονομική κρίση να έχει επισκιάσει τα πάντα, οι μνήμες αυτές ανήκουν μόνο στο παρελθόν. Όμως, αποδεικνύεται -εκ του αποτελέσματος- ότι ο κανόνας είναι γενικός και δε ισχύει για άλλους. Έτσι, κοιτάζοντας στο άλλο άκρο, μπορεί κάποιος πάνω τη συζήτηση, στην αντιπαραβολή επιχειρημάτων, να σου παραθέσει τον περίπτωση της … Λένας Ζευγαρά.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Tρανή απόδειξη αυτού, είναι η παρακάτω φωτογραφία, που μόλις έφτασε στο tsipasblog.gr. Σε αυτήν, βλέπουμε δεκάδες άτομα να περιμένουν στην ουρά, προκειμένου να εισέλθουν στο Tokyo, στο νυχτερινό κέντρο του Γιάννη Βουτυράκου, που αυτή την ώρα έχει πρεμιέρα η τραγουδίστρια-φαινόμενο!

… Δείτε και μόνοι σας! 

Διαβάστε ακόμα στο tsipasblog.gr : Φωτιά στο φυτίλι της Αθήνας με την Ζευγαρά

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.