Νέο “χαστούκι” του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Μητσοτάκη λίγο πριν τις κάλπες! “Μόνο η κυβέρνηση δεν βλέπει ότι είναι από τα πιο ξεφτιλισμένα πρωταθλήματα”. Στα “κάγκελα” οι φίλαθλοι του ολυμπιακού με ανακοίνωση – κόλαφο και αποδέκτη το Μέγαρο Μαξίμου στο δρόμο για τις εκλογές

Nέα επίθεση του Ολυμπιακού κατά της κυβέρνησης με αφορμή τη διαιτησία στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, το οποίο έληξε ισόπαλο.  Μια βόλτα να κάνει κάποιος από τον Πειραιά ή να μιλήσει με φιλάθλους του Ολυμπιακού εύκολα θα καταλάβει το βαρύ τίμημα που θα λάβει η κυβέρνηση στις επικείμενες εκλογές.

Οι «ερυθρόλευκοι», σε ανακοίνωσή τους, χαρακτηρίζουν το πρωτάθλημα ως «ένα από τα πιο ξεφτιλισμένα και αλλοιωμένα όλων των εποχών», επισημαίνοντας ότι «το γνωρίζουν όλοι εκτός ίσως από την ελληνική κυβέρνηση»

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Ευχαριστούμε τον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ για τον τρόπο που αντέδρασε σε μια ακόμα καταφανέστατη αλλοίωση ενός αγώνα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ αλλά και του Πρωταθλήματος συνολικά και προστάτεψε την ομάδα.

Ο κόσμος μας δεν αντέδρασε από αηδία με ό,τι είδαμε να συμβαίνει για μια ακόμα φορά.

Διαιτητές στο χορτάρι και στο VAR που ελέγχουν χειρουργικά φάσεις για να αδικήσουν τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και να ευνοήσουν τους αντιπάλους του! Αυτή τη φορά ανακάλυψαν οφσάιντ, φάουλ που δεν υπήρχαν, κάρτες που χαρίστηκαν… Την άλλη φορά θα βρουν κάτι άλλο!

Πλέον ξέρει όλη η Ελλάδα τι έχει συμβεί. Θα συνεχίσουμε με πικρό χαμόγελο να τα δίνουμε όλα μέχρι την τελευταία αγωνιστική, οι παίκτες μας, ο κόσμος μας, όλοι μαζί ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ! Είμαστε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ και γεννηθήκαμε ΝΙΚΗΤΕΣ.

Υγ.: Το Πρωτάθλημα αυτό είναι ένα από τα πιο αλλοιωμένα και ξεφτιλισμένα πρωταθλήματα όλων των εποχών και το γνωρίζουν όλοι εκτός ίσως από την ελληνική κυβέρνηση».

πηγή

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.