Ο προφυλακισμένος έμπορος ναρκωτικών και η χρηματοδότηση του προεκλογικού αγώνα κορυφαίου πολιτικούμε 150.000 ευρώ! Η συνομιλία που “τσίμπησε” ο κοριός της ΕΥΠ κατά λάθος (!) και ο τηλεοπτικός δικηγόρος που πήγε τα λεφτά χέρι με χέρι στον “εθνοπατέρα”

Μερικές φορές και από λάθη που κάνουν κάποιοι βγαίνουν λαβράκια. Είναι γνωστό ότι τα κινητά τηλέφωνα που διαθέτουν οι “διακεκριμένοι” κρατούμενοι στις φυλακές βρίσκονται υπό παρακολούθηση. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που πολλές φορές οι αρχές κάνουν τα στραβά μάτια. 

Όπως πληροφορηθήκαμε πριν από λίγες μέρες ο κοριός της ΕΥΠ τσίμπησε μια συνομιλία ενός καταδικασμένου για εμπόρια ναρκωτικών με τον δικηγόρο του. Ανάμεσα στα πολλά και τα διάφορα που είπαν, καταγράφηκε και η εντολή του ποινικού προς τον δικηγόρο να δώσει 150.000 ευρώ σε συγκεκριμένο πολιτικό για τον προεκλογικό του αγώνα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Έτσι και έγινε. Λίγες ημέρες αργότερα νέα συνομιλία μεταξύ δικηγόρου και ποινικού έκανε μνεία στο γεγονός αυτό και ο δικηγόρος ( που εμφανίζεται συχνά – πυκνά σε μεσημεριανές εκπομπές) ενημέρωσε ότι πήγε ο ίδιος τα λεφτά και τα έδωσε στα χέρια του πολιτικού. Ρωτώντας δεξιά και αριστερά για την σχέση του πολιτικού με τον φυλακισμένο μάθαμε ότι αυτή η χρηματοδότηση έγινε με καραμπόλα! 

Ο φυλακισμένος δεν τον ξέρει τον πολιτικό, αλλά ένας άλλος επιχειρηματίας που ζει και αναπνέει εκτός φυλακής ενώ θα έπρεπε να βρίσκεται εδώ πολλά χρόνια στην μπουζού με αυτά που κάνει, μεσολάβησε προκειμένου να δοθούν τα χρήματα για να μην τα δώσει ο ίδιος!

πηγή

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.