Στην επίσκεψη Γονίδη, αναγνωρίζεται η μεγάλη επιτυχία του Fix Live Stage (φώτο-βίντεο)

Σταμάτης Γονίδης, Βαλάντης, Πάυλος Σκούρτης

Δούλευε στη σιωπή και άφησε την επιτυχία να κάνει θόρυβο. Αυτό που λένε, πιο φανερά από ποτέ, βρίσκει ανταπόκριση στην νυχτερινή περίπτωση του Fix Live Stage, στην Χαλκίδα. Που έχει στην προεδρία του, τον πολύ έμπειρο και εξειδικευμένο Παύλο Σκούρτη, δεν μπορεί να μην αναγνωριστεί. Και τον Βαλάντη, στο τιμόνι, το καλλιτεχνικό, εδώ και μια βδομάδα, φοβερά ξεκίνησε, πολύ δυναμικά.

Αυτή την ομάδα, στο Fix Χαλκίδας θα δούμε - Tsipas Blog

Αυτός ο συνδυασμός δεν μπορεί να αποτύχει. Είναι γραφτό. Από κανέναν δεν περνάει απαρατήρητο, ούτε και από τον Σταμάτη Γονίδη, ο τραγουδιστής δάσκαλος, τον χαρακτηρίζουν σαν τον πλέον σημαντικότερους όλων των εποχών. Δεν έχεις καμία αμφιβολία.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Σαββάτο βράδυ, πήρε το αμάξι του, και επισκέφθηκε την Χαλκίδα, για τα μάτια του Fix. Και δεν το έκανε για διπλωματικούς λόγους, οχι και ποτέ των ποτών. Φαίνεται από το ότι πολύ έκατσε, πάνω από δύο ώρες, ενώ τραγούδησε για 20 περίπου λεπτά. Και με τον Βαλάντη, και με τον Σκούρτη, είναι προσωπικοί φίλοι, από τα παλιά.

Το Τσίπας Μπλοκ ήταν εκεί, εννοείται!

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Σταμάτης Γονίδης, Βαλάντης, Παύλος Σκούρτης
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Σταμάτης Γονίδης-Παύλος Σκούρτης
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Σταμάτης Γονίδης, Βαλάντης
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Σταμάτης Γονίδης, Παύλος Σκούρτης
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.