Ο Loy αν γινόταν σίριαλ, ποτέ δεν θα το βαριόσουν, πως και πως θα περίμενες να έρθει το επόμενο επεισόδιο ! Ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τα “Αστέριᨔ όχι όμως και από την νύχτα της Πάτρας! Ο προσωπικός εγωισμός που εκπληρώθηκε και το επόμενο βήμα, που θα τον βρει ολομόναχο, το ξεκαθαρίζει- Η ανακοίνωση του στο facebook !

Ο Λου είναι απρόβλεπτος. Είναι ξεκάθαρο πως δεν τον βαριέσαι. Ποιος να τον βαρεθείς; Κυκλοφορεί αρχής γενομένης από το περασμένο καλοκαίρι, ως παράγοντας νυχτερινός στην Πάτρα, και τον έμαθε όλη η Ελλάδα. Ο τρελός Λου και δεν τον πιάνεις πουθενά. Από τα δεξιά τον περιμένεις, θα στρίψει αριστερά, αυτό είναι το στυλ του, αυτό μας αρέσει, έτσι μας γοητεύει. 

Μετά το πρώτο διήμερο του Νίκου Κουρκούλη (Παρασκευή-Σάββατο) και το ματς του Γιώργου Βελισσάρη, την Κυριακή, στην λήξη του Καρναβαλιού, έβγαλε ανακοίνωση και μας είπε, πως έλαβε τέλος η συνεργασία του με τα Αστέρια. Τα οποία τα ευχαρίστησε, όπως ευχαρίστησε όλους που συνεργάστηκαν μαζί του, και δεν ήταν λίγοι. Πολύς κόσμος έφαγε καλό ψωμί, όλοι οφείλουμε να το αναγνωρίσουμε, δεν πρέπει να είμαστε κομπλεξικοί. Ανέβασε κατά πολύ την νυχτερινή της αξία η Πάτρα, από την είσοδο του Λου στα μπουζούκια.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και χαρακτηρίζει την ενασχόληση αυτή, δηλαδή με την νύχτα, πως ήταν ένας προσωπικός εγωισμός, που εκπληρώθηκε. Να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα, δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση, επειδή σέβεται τους οπαδούς του. Αλλά ξεκαθαρίζει: «Στο επόμενο βήμα στον χώρο, μέσα θα είμαι μόνος μου εντελώς». Αυτή είναι η δεύτερη είδηση η μεγάλη, που καρφιτσώνουμε, που προκύπτει από την ανακοίνωση του στο facebook.

Διαβάστε την :

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.