Λάκης Λαζόπουλος: Το «παστίτσιο» του ΣΥΡΙΖΑ – «επιβεβαιώνει» το tsipasblog.gr

Ο Λάκης Λαζόπουλος αδιαμφησβήτητα αποτελεί έναν χαρισματικό καλλιτέχνη και μέσα από τη κωμωδία – το καυστικό του καλλιτεχνικό σχολιασμό, έχει «αγρυπνήσει» πολλές φορές τους Έλληνες. Έχει «κατηγορηθεί», έχει «κυνηγηθεί» για τη πολιτική του καλλιτεχνική κριτική !

Τα σχόλια ποικίλουν ανάλογα με τις πολιτικές επιλογές των ακροατών – θεατών του, αλλά κανείς δεν μπορεί να πει ότι δεν παρουσιάζει σε μεγάλο βαθμό την Ελληνική πραγματικότητα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το τελευταίο διάστημα τον ακούμε μέσα από τα podcast του που φιλοξενούνται στο ειδησεογραφικό site Newsbreak. Αν κάνεις μια αναζήτηση στο youtube ή στο tik tok θα δεις την απήχηση του κόσμου μέσα από τις χιλιάδες προβολές.

Σε πρόσφατο επεισόδιο του podcast, ο καλλιτέχνης Λάκης Λαζόπουλος αναφέρθηκε τόσο στον Κυριάκο Μητσοτάκη, όσο και στον Αλέξη Τσίπρα ! Αναφέρει χαρακτηριστικά στο podcast:

«Ο Μητσοτάκης είναι ξεκάθαροςθέλω να κυβερνάω μόνος μου – δεν θέλω συνεννοήσεις ! Ακόμη και στην Γερμανία συνεννοούνται… στη χώρα μας δεν είναι εύκολο πράγμα η συνεννόηση! »

Ο Τσίπρας πάντως πιστεύει, ότι μπορεί με τους ίδιους ανθρώπους που χάσανε …με τους ίδιους ανθρώπους να ξανά κερδίσουνε !

«…Και με τα καλύτερα υλικά αν είναι φτιαγμένο ένα παστίτσιο, από την ώρα που θα καεί…δεν τρώγεται ! Το καμένο παστίτσιο δεν τρώγεται όσο καλό και αν είναι .. »

Το σχετικό απόσπασμα από το Podcast του Λάκη Λαζόπουλου: https://www.tiktok.com/@newsbreakgr/video/7198524768356715782

Το σχόλιο του Tsipasblog.gr

Από τις δημοσιογραφικές μας πηγές, γνωρίζουμε ότι ο Λάκης Λαζόπουλος έχει «επικοινωνία» με τον Αλέξη Τσίπρα, τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. Ο λόγος που ο Λάκης Λαζόπουλος αναφέρει ότι “Ο Τσίπρας πάντως πιστεύει, ότι μπορεί με τους ίδιους ανθρώπους που χάσανε …με τους ίδιους ανθρώπους να ξανά κερδίσουνε ! “,  δεν το αναφέρει για τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα, αλλά για τον ΣΥΡΙΖΑ τον «παλιό», τον ΣΥΡΙΖΑ των «λίγων» που κάνει τα πάντα να εμποδίσει οποιαδήποτε εσωκομματική αλλαγή.

Ο Λάκης Λαζόπουλος με τον Αλέξη Τσίπρα

Ο Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του στη Πάτρα ήταν ξεκάθαρος στο μήνυμα που έστειλε στους ψηφοφόρους,τόνισε την ανάγκη για νέα πρόσωπα, νέους ανθρώπους, ανθρώπους της αγοράς !

Ο Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του στο γήπεδο του Απόλλωνα στη Πάτρα

Τα νέα πρόσωπα, τα πρόσωπα «έκπληξη» για τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στην Αχαΐα, τα πρόσωπα επιλογής του Αλέξη Τσίπρα… ήταν εκεί !

Όποιος κοιτούσε από τις εξέδρες του γηπέδου, όποιος παρακολουθούσε από «ψηλά», αρχικά, σίγουρα θα τα ξεχώρισε και κατά δεύτερον, σίγουρα συμφώνησε και χάρηκε για την επιλογή του Αλέξη Τσίπρα.

Το πρόσωπο «έκπληξη» για τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στην Αχαΐα , το πρόσωπο επιλογής του Αλέξη Τσίπρα για τα ψηφοδέλτια στο νομό μας, ήταν εκεί!

Βρέθηκε μετά από πρόσκληση του κόμματος στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, βρέθηκε μετά από πρόσκληση της στενής ομάδας του Αλέξη Τσίπρα στη Κουμουνδούρου – από αυτούς που ξέρουν !

Ο Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του στο γήπεδο του Απόλλωνα στη Πάτρα

Βρισκόταν στις 2-3 πρώτες σειρές των καθισμάτων, δεν αναφερόμαστε στα νυν στελέχη-εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ στην Αχαΐα, δεν αναφερόμαστε στους τοπικούς παράγοντες (Επιμελητήρια, Επαγγελματικές Ενώσεις κλπ.) της πόλης ή/και της Αχαΐας, αναφερόμαστε στα πρόσωπα «έκπληξη» του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στην Αχαΐα, αναφερόμαστε στα πρόσωπα επιλογής του Αλέξη Τσίπρα για την επόμενη μέρα στην Αχαΐα, τα πρόσωπα που θα καλεστούν να «πρωταγωνιστήσουν» στον Νέο ΣΥΡΙΖΑ που οραματίζεται τόσο ο Αλέξης Τσίπρας όσο και το μεγαλύτερο μέρος των ψηφοφόρων.

Αναλυτικό ρεπορτάζ του tsipasblog.gr για το πρόσωπο έκπληξη στην ομιλία του ΤΣΙΠΡΑ που «έσπασαν» τα τηλέφωνα στη Κουμουνδούρου (https://tsipasblog.gr/spane-ta-tilefona-oli-mera-sti-koymo/ )

Κλείνοντας, καλό είναι να το λέει ο Λάκης Λαζόπουλος ότι πρέπει να έρθει η Πολιτική Αλλαγή, η Πολιτική Αναγέννηση με Νέα Πρόσωπα.. καλό είναι να το λέει ο Αλέξης Τσίπρας, αλλά πλέον πρέπει να το καταλάβουμε και εμείς οι ίδιοι – οι ψηφοφόροι !

Από την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Πάτρα – γήπεδο Απόλλωνα

Πόσο ποιο «ανοιχτά», πόσο ποιο «ευθέως» πρέπει να το πει μέσα από την Ομιλία του στο κατάμεστο στάδιο του Απόλλωνα στη Πάτρα – ο Αλέξης Τσίπρας.

Έχουμε αναδείξει πολλάκις ότι τα Ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ με τα νέα πρόσωπα – επιλογής του Αλέξη Τσίπρα θα αποτελέσουν την επόμενη Κοινοβουλετική Ομάδα. ( Αναλυτικό ρεπορτάζ: https://tsipasblog.gr/psifodeltia-syriza-to-neo-aima/ )

Το σχόλιο του Λάκη Λαζόπουλου για το «παστίτσιο» του ΣΥΡΙΖΑ, «επιβεβαιώνει» το αναλυτικό ρεπορτάζ του tsipasblog.grΣΥΡΙΖΑ: «Λάμπει» διά της απουσίας του (https://tsipasblog.gr/syriza-lampei-dia-tis-apoysias/ ).

Εσείς οι «λίγοι», οι «παλιοί», όσο και να προσπαθείτε να αλλάξετε την εικόνα που έχει το μεγαλύτερο ποσοστό των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, δεν θα τα καταφέρετε ! Δεν είστε οι εκφραστές – συνομιλητές του Αλέξη Τσίπρα, δεν εκφράζετε το μεγαλύτερο ποσοστό των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία-  γι΄αυτό τα ασταύρωτα ψηφοδέλτια είναι άνω του 40% – απλά βγάζετε φωτογραφίες !

Σας συνιστούμε να αναλάβετε τις ευθύνες που σας αναλογούν για την «κατάντια» στη περιοχή μας.

Σταματήστε… γιατί το παστίτσιο «κάηκε» και δεν τρώγεται !!!

«Τόπος στα Νιάτα» … στο «Νέο Αίμα»…

Η νέα Κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία θα αποτελείται από τα νέα πρόσωπα επιλογής του Αλέξη Τσίπρα, πρόσωπα «έκπληξη» που θα φέρουν τον αέρα της Κοινωνίας – με προτάσεις για την Κοινωνία!  

Λάκης Λαζόπουλος: Δεν ήμουν φιλικός με τον ΣΥΡΙΖΑ, ήμουν με τον Τσίπρα | Ανοιχτά | OPEN TV:

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.