«Σπάνε» τα τηλέφωνα όλη μέρα στη Κουμουνδούρου

Δεν θέλαμε να βιαστούμε και να σχολιάσουμε όσα είδαμε στην ομιλία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία κ.Αλέξη Τσίπρα στο γήπεδο του Απόλλωνα Πατρών, θέλαμε να καταλαγιάσει η «σκόνη» που σηκώθηκε με τις παρουσίες νέων προσώπων στις θέσεις των επισήμων.

Να ειπωθούν, όσα ήταν να ειπωθούν τις πρώτες ώρες και μέρες… να γραφτούν στα τοπικά μέσα ενημέρωσης όσα γράφτηκαν… και να «έρθει» το tsipasblog.gr να δώσει το «κερασάκι» στη τούρτα !

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αδιαμφησβήτητα, η παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στην Αχαϊκή πρωτεύουσα συζητήθηκε εντόνως, όχι μόνο για τα όσα είπε στην ομιλία του ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, αλλά και για τον κόσμο που γέμισε το γήπεδο του Απόλλωνα Πατρών.

Πολλοί μπορεί να έσπευσαν να γράψουν νούμερα – αριθμούς για τη συμμετοχή του κόσμου στη ομιλία του Αλέξη Τσίπρα με στόχο να «κοντύνουν» τη δυναμική του ΣΥΡΙΖΑ στη περιοχή… το μόνο σίγουρο είναι ότι η ομιλία είχε πολύ κόσμο (ασφυκτικά γεμάτο το γήπεδο) και μάλιστα μια ημέρα και ώρα που δεν αποτέλεσε και την καλύτερη επιλογή, ώστε να μπορούν πολλοί νέοι άνθρωποι να παραβρεθούν !

Ο κόσμος στο γήπεδο του Απόλλωνα ήταν τουλάχιστον τριπλάσιος από την ομιλία του πρωθυπουργού κ.Κυριάκου Μητσοτάκη κατά την επίσκεψή του στην Πάτρα.  Όσοι ξέρουν τους χώρους που έλαβαν χώρα οι ομιλίες των άνωθεν πολιτικών αρχηγών, κατανοούν απόλυτα ποιος «κέρδισε» όσον αφορά τον κόσμο που παραβρέθηκε.

Πάμε τώρα όμως στην ουσία την ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα, στην ουσία για την Αχαΐα, στην ουσία για τα νέα πρόσωπα της Αχαΐας που θα διαδραματίσουν «ρόλο» την επόμενη ημέρα.

Όλοι περίμεναν να δουν ποιοι/ες θα βρίσκονται στις 2-3 πρώτες σειρές των καθισμάτων, δεν αναφερόμαστε στα νυν στελέχη-εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ στην Αχαΐα, δεν αναφερόμαστε στους τοπικούς παράγοντες (Επιμελητήρια, Επαγγελματικές Ενώσεις κλπ.) της πόλης ή/και της Αχαΐας, αναφερόμαστε στα πρόσωπα «έκπληξη» του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στην Αχαΐα, αναφερόμαστε στα πρόσωπα επιλογής του Αλέξη Τσίπρα για την επόμενη μέρα στην Αχαΐα, τα πρόσωπα που θα καλεστούν να «πρωταγωνιστήσουν» στον Νέο ΣΥΡΙΖΑ που οραματίζεται τόσο ο Αλέξης Τσίπρας όσο και το μεγαλύτερο μέρος των ψηφοφόρων.

Έναν ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία άμεσα συνδεδεμένο με την κοινωνία, με την αγορά, με τη καθημερινότητα … έναν ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία με νέους ανθρώπους, με νέα πρόσωπα…Έναν ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία με προτάσεις, όχι έναν ΣΥΡΙΖΑ αποκλειστικά καταγγελτικό όπως μας έχουν συνηθίσει χρόνια τώρα οι «παλιοί», οι «λίγοι» του παλιού ΣΥΡΙΖΑ.

Όσοι παρακολούθησαν την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, θα άκουσαν ότι ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία τόνισε ιδιαίτερα την ανάγκη για νέα πρόσωπα, νέους ανθρώπους, ανθρώπους της αγοράς !

Τα νέα πρόσωπα, τα πρόσωπα «έκπληξη» για τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στην Αχαΐα, τα πρόσωπα επιλογής του Αλέξη Τσίπρα… ήταν εκεί !

Όποιος κοιτούσε από τις εξέδρες του γηπέδου, όποιος παρακολουθούσε από «ψηλά», αρχικά, σίγουρα θα τα ξεχώρισε και κατά δεύτερον, σίγουρα συμφώνησε και χάρηκε για την επιλογή του Αλέξη Τσίπρα.

Το πρόσωπο «έκπληξη» για τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στην Αχαΐα , το πρόσωπο επιλογής του Αλέξη Τσίπρα για τα ψηφοδέλτια στο νομό μας, ήταν εκεί !

Βρέθηκε μετά από πρόσκληση του κόμματος στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, βρέθηκε μετά από πρόσκληση της στενής ομάδας του Αλέξη Τσίπρα στη Κουμουνδούρου – από αυτούς που ξέρουν !

Το νέο πρόσωπο, το πρόσωπο «έκπληξη», δεν πέρασε απαρατήρητο… πολλοί έσπευσαν να φωτογραφηθούν μαζί. Έσπευσαν να φωτογραφηθούν μαζί του όχι μόνο κομματικά στελέχη της Αθήνας ή/και υποψήφιοι τόσο την Αχαϊα, την Ηλεία και την Αιτωλοακαρνανία, αλλά και απλός κόσμος που το αναγνώρισαν από τις δημόσιες τοποθετήσεις του στα Αθηναϊκά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Οι φωτογράφοι που κάλυπταν την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, αποθανάτισαν πολλές φορές το πρόσωπο «έκπληξη» να συνομιλεί με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ από την Αθήνα και επιχειρηματικούς παράγοντες της περιοχής μας που έδωσαν το παρόν στο γήπεδο του Απόλλωνα.

Παράλληλα, με το πρόσωπο «έκπληξη», το πρόσωπο επιλογής του Αλέξη Τσίπρα, φωτογραφήθηκαν πολλά ανώτατα στελέχη των σωμάτων ασφαλείας που πλέον έχουν συνταξιοδοτηθεί και το γνωρίζουν καλά.

Τα τοπικά τηλεοπτικά μέσα μαζικής ενημέρωσης (γνωρίζουν καλά το πρόσωπο έκπληξη) του ζήτησαν να κάνει μια δήλωση για τη παρουσία του στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα – πρόσκληση που αρνήθηκε επί του παρόντος.

Όλα τα άνωθεν… «περίμεναν» να δουν οι άνθρωποι του Αλέξη Τσίπρα στη Κουμουνδούρου, ήθελαν να δουν την αποδοχή και την έκπληξη του κόσμου από την παρουσία του προσώπου «έκπληξη» στην ομιλία του Τσίπρα. Πιστέψτε με … όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία από τα κεντρικά – από την Κουμουνδούρου χαμογελούσαν !

Αυτή η αποδοχή, αυτή η έκπληξη, δεν άρεσε σ΄όλους !

Δεδομένο, δεν περιμέναμε κάτι άλλο… Δεν άρεσε και γι΄αυτό την επομένη ημέρα, άρχισαν τα «παπαγαλάκια» να γράφουν διάφορα… προσπάθησαν να «τοποθετήσουν» πολιτική ταμπέλα (που δεν ισχύει) στο πρόσωπο «έκπληξη»… όταν είδαν ότι ούτε αυτό πιάνει.. γιατί ο κόσμος πλέον γνωρίζει – καταλαβαίνει τη μέθοδο της λασπολογίας – των υπόγειων διαδρομών, και βλέπει ποιος/α είναι το μέλλον για τη περιοχή του !

Ως δεύτερη κίνηση, έσπευσαν τόσο οι ίδιοι, αλλά παράλληλα παροτρύνοντας και άλλους του στενού τους κύκλου – του κύκλου των «παλιών» – των «λίγων» να καλούν στη Κουμουνδούρου και να ρωτούν γιατί αυτό το πρόσωπο ήταν εκεί, γιατί εμείς δεν το ξέραμε… και όλα αυτά τα μη λογικά – παλαιοκομματικά που στο μόνο που στοχεύουν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ να μην γίνει ποτέ ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία – να μην γίνει ποτέ ο ΣΥΡΙΖΑ που θέλουν οι ψηφοφόροι, αλλά … να παραμείνει ο ΣΥΡΙΖΑ ο «παλιός», των «λίγων» … αυτών που κατάφεραν στην Αχαΐα να έχουν ασταύρωτα ψηφοδέλτια άνω του 40% το 2019!

Είναι αυτοί, που ξέρουν ότι η θέση τους «κλονίζεται», είναι αυτοί που μέχρι σήμερα θεωρούσαν ότι το κόμμα τους «ανήκει»… είναι αυτοί που προσπαθούν να μας πείσουν στην Αχαΐα ότι αποτελούν τους εκφραστές-τους συνομιλητές του Αλέξη Τσίπρα επειδή αγκαλιάστηκαν μαζί του !

Εμείς θα τους πούμε ότι καλό είναι να ακούσουν και πάλι την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Πάτρα και αν στα χαρακτηριστικά που ανέφερε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική συμμαχία για την επόμενη κοινοβουλευτική ομάδα, εμπίπτουν, τότε θα ζητήσουμε συγγνώμη !

Το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο του Αλέξη Τσίπρα, πολιτική αλλαγή, πολιτική αναγέννηση και νέα πρόσωπα την επόμενη ημέρα – πρόσωπα της αγοράς και της κοινωνίας.

Εμείς στο tsipasblog.gr, το πρόσωπο «έκπληξη», το πρόσωπο επιλογής του Αλέξη Τσίπρα για την επόμενη ημέρα στην Αχαΐα το «είδαμε»… και μαζί με εμάς όλος ο κόσμος που ήταν στο γήπεδο του Απόλλωνα !

Τα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, γνωρίζουν το πρόσωπο «έκπληξη» καλά.. από τις δημόσιες τοποθετήσεις του.. και σεβάστηκαν την διακριτικότητα του και τους ήπιους τόνους που θέλησε να κρατήσει.

Τελικά στη ζωή, δεν σχετίζονται όλα με χρώματα ή/και κόμματα, αλλά από την αξία και τον σεβασμό που σου προσδίδει ένας άνθρωπος που τα έχει καταφέρει μόνος του, χωρίς να προέρχεται από «φατριές», κομματικούς «σωλήνες» και «τζάκια».

Η περιοχή μας χρειάζεται νέα πρόσωπα, νέους ανθρώπους, ανθρώπους με όραμα, με αγάπη, με δυναμισμό… με προτάσεις για την επόμενη μέρα ! Μόνο με τέτοια πρόσωπα η Αχαΐα μπορεί να πάει μπροστά ! 

Εμείς στο tsipasblog.gr θα πούμε ΜΠΡΑΒΟ στον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, θα πούμε ΜΠΡΑΒΟ στον Αλέξη Τσίπρα για την επιλογή του προσώπου «έκπληξη» !

Δεν είμαστε οι πρώτοι που λέμε ΜΠΡΑΒΟ.. το πρώτο ΜΠΡΑΒΟ ήρθε από την συχνότητα του ΑΝΤ1 Πάτρας 105,3 όταν πραγματοποιήθηκε η πρώτη διαρροή του ονόματος του προσώπου «έκπληξη».

Νέο πρόσωπο, πρόσωπο «έκπληξη» του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στην Αχαΐα, πρόσωπο επιλογής του Αλέξη Τσίπρα… Καλή Επιτυχία !

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.