Σε διπλό ταμπλό θα παίξουν οι “Βουνταίοι” καλοκαιριάτικα, στην παραλία! Και Romeo, και Mind The Gap- Θα συνυπάρξουν με τον Γιώργο Πάτση, στο Posidonio, στον πάνω όροφο

Έχεις στην καρδιά σου, αυτούς που έχουν το Voodoo Athens, και άλλα μαγαζιά έχουν, γύρω στα 12 συνολικά. Και το καταχάρηκες, που ανέβηκαν και άλλο, στην νυχτερινή ιεραρχία. Τι εννοώ ; Μπήκαν στα μπουζούκια, μπήκαν στο Romeο. Σε αυτή την νέα πραγματικότητα, που θα λάμπει το άστρο του Νικηφόρου. Και πράγματι έχουν εξασφαλίσει τις εγγυήσεις, ότι οι όροι της συμφωνίας, θα είναι σε ίση απόσταση από τους άλλους δύο συμπαίκτες. Το  “Momentum Group” και την οικογένεια Γιγουρτάκη.

Για τους Βουνταίους, για το καλοκαίρι, αυτό μόνο; Έχουμε και άλλα, έχουμε και λέμε. Το μαρτύρησε η πιο αξιόπιστη πηγή στο Tsipas Blog. Όταν ο Γιώργος Πάτσης, που έχει μισθώσει τον όροφο πάνω από το Posidonio, τους είπε, να συμμαχήσουν, να συνυπάρξουν, και να φέρουν αυτοί, το θέμα, να είναι δικό τους. Αυτονόητο ! Το σκέφθηκαν, το ξανασκέφτηκαν, έγιναν τα απαραίτητα ραντεβού. Του απάντησαν να δώσουν τα χέρια.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αυτός είναι το story. Αυτό θα μετουσιωθεί σε καλοκαιρινό Mind The Gap. Είπαμε εκεί που ήταν τελευταία φορά το Summer Voodoo, το Galea, το Sasa.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.