Καμία έκπληξη το φετινό Fever

Καμία έκπληξη το φετινό Fever

Μεγάλη σεζόν η φετινή για το Fever. Πολύ μεγάλη. Είναι το μαγαζί, που την (προ)προηγούμενη βδομάδα έκανε τζίρο-ρεκόρ, ενώ την προηγμένη έκοψε 1900 εισόδους. Έτσι το λένε σ’ όλα τα παιδιά όταν θα κάτσουν στα θρανία του σχολείου. Ότι από εκεί που δεν το περίμενε κανείς, το νυχτερινό κέντρο παραπλεύρως της Συγγρού αναστήθηκε κυριολεκτικά.

Όχι, κύριοι. Δεν είναι έτσι τα πράγματα. Κι αν σήμερα το Fever και ο ιδιοκτήτης του Θανάσης Παπαγεωργίου, είναι μία ιστορία που διαβάζεται και πάλι, οφείλεται στο ότι δεν του έχουν μάθει την αλήθεια και δεν ξέρουν την ωμή πραγματικότητα. Οφείλεται στο ότι δεν διαβάζουν Tsipaslog.gr. Αυτό είχαμε γράψει στις 24 Ιουνίου. Πολύ πριν ανακοινωθεί ο Μαζωνάκης. Πολύ πριν ανακοινωθεί ο Κιάμος. Πολύ πριν ανακοινωθεί η εκ βαθέων ανακαίνιση του Fever. Πολύ πριν γίνει FEVER G.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Βεβαίως, o ιδιοκτήτης του, ο Παπαγεωργίου, πέρασε πολλά τις δύο τελευταίες σεζόν. Δυνατά σενάρια πέρασαν και άλλοι χοντροπαίκτες της νύχτας, όμως ο Παπαγεωργίου, παρά την εμπλοκή και την πρόοδο του και σε άλλες δουλειές (ποδόσφαιρο-υπερπολυτελή σκάφη, κάβα ποτών), παραμένει ο ίδιος χοντροπαίκτης, τόσο επί Νίκου Μακρόπουλου, όσο και επί του διαδόχου του Νίκου Οικονομόπουλου, αλλά και πολλών άλλων.

Μη μιλήσει κανείς για τις δισκογραφικές εταιρίες. Μεγάλη η βοήθεια τους. Έχουν το μερίδιο τους στην αναβάθμιση των δύο αυτών τραγουδιστών, όμως στην αξιολόγηση του Tsipasblog ο ιδιοκτήτης τou τραγουδιστή, του κάθε τραγουδιστή, τοποθετείται Νο1 στην ιεραρχία. Ο μεγαλομέτοχος, ο επενδυτής είναι αυτός που έχει τον πρώτο λόγο.

Ο Παπαγεωργίου προσλαμβάνει, όχι το αντίθετο. Ο Παπαγεωργίου διώχνει, παίρνει, ξαναπαίρνει και ξαναστέλνει. Αυτός, το αφεντικό ορίζει το μπάτζετ της εταιρείας. Δεν μιλάμε ελληνικά, δηλαδή επιχειρηματάρα είναι ο άλλος επειδή… αγαπάει την καλλιτεχνάρα, επειδή βάζει λεφτά. Μην κατεβάσουμε την κουβέντα σε επίπεδο καφενείου. Πλάκα κάνουμε;

Τσίπας μιλάει. Ποιος θαυμασμός να με καταλάβει που στο Fever δημιουργούνται ουρές εκατοντάδων ανθρώπων ; Σε παρακαλώ. Δεν έγινε καμία έκπληξη και είναι τεράστιο παραμύθι ότι είναι κάτι καινούργιο το φετινό Fever G; Τίποτα δεν είναι καινούργιο. Τίποτα δεν γεννιέται από το τίποτα. Πάντα το «καινούργιο», το «άγνωστο» στον καιρό του είναι απλά μια συνέχεια προηγούμενου, που κυκλοφορούσε στην καθημερινότητα των ανθρώπων με άλλη μορφή. Μέσα, λοιπόν, στην πραγματικότητα πιθανότατα να είναι οι ιστορικοί και οι επιστήμονες παρελθοντολόγοι, οι οποίοι ισχυρίζονται πως το φετινό σκηνικό «πολέμου», στο γήπεδο του Θανάση Παπαγεωργίου, παιζόνταν και πιο παλιά. Στη χρυσή δεκαετία της αθηναϊκής νύχτας. Όπως στο λέω.

Άφησα για το τέλος το σημαντικότερο: Παρά τα πολλά λεφτά που έβγαλε και βγάζει, το λένε -μόνο- όσοι τον ξέρουν καλά. Ότι παραμένει ένας άνθρωπος με μεγάλη καρδιά. Και τον βλέπεις και του σφίγγεις το χέρι σφιχτά, διότι όποτε χρειαστεί, βοηθάει και στηρίζει. Στέκεται δίπλα στον φουκαριάρη, αθόρυβα και χωρίς τυμπανοκρουσίες.

Διαβάστε επίσης : Η περίπτωση του χοντροπαίκτη Παπαγεωργίου

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.