Η μάχη του ρεζερβέ-Ποιοι θα δουλέψουν στο ρεβεγιόν των Χριστουγέννων

Η μάχη του ρεζερβέ-Ποιοι θα δουλέψουν στο ρεβεγιόν των Χριστουγέννων

Δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες και πριγκίπισσες της νύχτας. Πολλοί είναι αυτοί που θα επιλέξουν φέτος να περάσουν οικογενειακά τις γιορτές, καλεσμένοι σε φιλικά τους σπίτια . Θα υπάρξουν, ωστόσο, και αυτοί που παραδοσιακά θα επιμείνουν σε ρεβεγιόν στις μεγάλες πίστες.

Το πρώτο «ταμείο», λοιπόν, της Παραμονής των Χριστουγέννων θα έχει τους εξής κερδισμένους : Fever (Μαζωνάκης-Κιάμος), Fantasia (Κωνσταντίνος Αργυρός), Yton (Νίκος Βέρρης), Tokyo Theater (Λένα Ζευγαρά).

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Επίσης, προβλέπεται γεμάτοι να είναι οι : Νατάσα Θεοδωρίδου-Πέτρος Ιακωβίδης-Χρήστος Κυριαζής (Teatro Athens), Θοδωρής Φέρρης-Γιώργος Λιβάνης (Romeo), Νίκος Οικονομόπουλος (Κέντρο Αθηνών), Νότης Σφακιανάκης-Σταμάτης Γονίδης (Βοτανικός), Νίκος Μακρόπουλος-Χρήστος Μενιδιάτης (Fragelico), Σάκης Ρουβάς- Έλενα Παπαρίζου- Στέλιος Ρόκος (Estate), Βασίλης Καρράς-Γιάννης Πλούταρχος (Ιερά Οδός), Μέλισσες (Box), Πανταζής-Καλίδης-Πετρέλης (North).

Από κει και πέρα, οι «τσιμπημένες» τιμές, που θα μπουν μόνο για την Παραμονή των Χριστουγέννων, και είναι λογικό καθώς εκείνες τις ημέρες πρέπει και η επιχείρηση να αποκομίσει αυξημένο κέρδος, θα αποτρέψουν πολλούς θαμώνες από το να διασκεδάσουν στην πίστα.

Η ευχάριστη έκπληξη : Το σχήμα του “Can Can”, με το πανέξυπνο και ευφυές “πάντρεμα” από τον ιδιοκτήτη του. Τον Παναγιώτη Σαρδελή. Αναφέρομαι σε ένα από τα κορυφαία σχήμα της φετινής αθηναϊκής νύχτας. Το οποίο αποτελείται από τους Θέμη Αδαμαντίδη, Γιάννη Καψάλη και Γιώτα Γρίβα.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.