Υπάρχει κι αυτή η Ελλάδα

Νίκος Παρλάντζας. Με τίποτα δεν θα μπορούσε να ζήσει στις μεγαλουπόλεις. Δεν μετανιώνει, από την άλλη, που ζει σε ένα μικρό χωριό, στον Πρόδρομο της Λάρισας, που έχει όλους και όλους, 12 κατοίκους. Η δουλειά του είναι με τα ζώα, τουτέστιν κτηνοτρόφος.

Ήταν άγνωστος στο ευρύ κοινό. Πλέον δεν είναι και τόσο. Αίτια στάθηκε, πρώτα η εμφάνιση στην εκπομπή Αλήθειες με την Ζήνα ! Μετά έκανε DEAL, στο παιχνίδι του Alpha με τον Χρήστο Φερεντίνο. Και ζει για το μεγάλο του όνειρο, το Survιvor, να αποτελέσει κομμάτι του.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και όχι γιατί έχει κάψα να γίνει διάσημος. Αλλά; Γιατί μέσω αυτού, του πολύ δυνατού τηλεοπτικού πρότζεκτ, θα έχει τη δυνατότητα, να δείξει σε όλους, ένα διαχρονικά σημαντικό κομμάτι της κοινωνίας μας, που δεν θα πεθάνει ποτέ. Παρότι πολλοί δεν το ξέρουν, το θεωρούν ανύπαρκτο, ότι ήταν στο μια φορά και ένα καιρό. Ονομάζεται αθάνατη ελληνική επαρχία. Αυτό ζητάει η ψυχή του να δείξει.

Αυτά και άλλα, στη κουβέντα που ακολουθεί :

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.