Άκης Δείξιμος : Για όλους, στο Tsipas Radio

Σήμερα που η ζωή επιστρέφει σταδιακά στην κανονικότητά της, ο Άκης Δείξιμος. Διαχρονική αξία, σημασία της μουσικής, της κανονικής καλλιτεχνικής. Αυτός που γράφει και στίχο. Που κάνει και δεύτερες σε πολλά γνωστά ονόματα. Που εμπνέει. Που μοιράζεται. Που είναι ανιψιός του Αντώνη Βαρδή. Που είναι αδερφός του Κώστα Δόξα. Που η μητέρα του είναι από την Πάτρα. Που είναι αντιδήμαρχος πολιτισμού στο δήμο Μοσχάτου-Ταύρου. Στα παραπάνω, να προσθέσετε, πλέον, και τον τίτλο του αντιπροέδρου στην Αθλητική Ένωση Μοσχάτου, που πάει σφαίρα για την Γ Εθνική.

Αυτός, λοιπόν, έρχεται να μιλήσει για την πολύ μεγάλη επιτυχία του Metrpolis. Η εξαίρεση του κανόνα στην πεθαμένη νύχτα της Πάτρας. Εστιάζει στον επιχειρηματία του, Τάσο Μητρόπουλο και έχει κάθε λόγο. Μιλάει, επίσης, για τον Δημήτρη Μέσουλα, ιδιοκτήτη του Aristotle Piraeus, που εμφανίζεται κάθε Κυριακή. Σαφώς και τις μαγικές, Μυκονιάτικες, Δευτέρα στο Chalet Politeia, συμπεριέλαβε. Και για πολλά άλλα. Τα μέτρα, που κατά αυτόν, κακός συνεχίζουν και υπάρχουν, γιατί ακόμη δεν έχει κάνει το μπαμ, αλλά και την Παναχαϊκή.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Για όλα αυτά, μίλησε στο Tsipas Radio και τον Ηλία Τσίπα.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.