Φωνή, Κορμί…Υπομονή..Ετοιμαστείτε !

Στη νύχτα, δεν αρκεί μόνο να έχεις … όνειρα. Μοιάζει φαιδρό, μια σκέτη γραφικότητα, να πει κανείς π.χ. ότι είναι μια, που επειδή τα λέει με το μικρόφωνο στο χέρι, αλλά δεν κάνει τίποτα άλλο, και έχει… όνειρο, να σηκώσει την κούπα. Και ότι θα τα καταφέρει, γιατί απλά έχει το όνειρο και ότι ίσως να του κάτσει η τράπουλα. Δεν αποκλείω την έκπληξη, ναι. Αλλά πρέπει να προηγηθεί ο στόχος, ναι. Να γίνει καλύτερη ως τραγουδίστρια, ναι. Να δουλέψει, να κουραστεί, να κοπιάσει, να σκεφτεί πως θα φτάσει σε ανώτερο επίπεδο, ναι. Να κερδίσει περισσότερα λεφτά, ναι.

Για παράδειγμα. Η Κατερίνα Ιωάννου. Στηρίζει τα όνειρα του ότι συνεχώς δουλεύει. Στην επιμονή της, να μην τα παρατάει με την πρώτη δυσκολία. Ειδικά σήμερα στην μουσική και νυχτερινή βιομηχανία που το κύκλωμα είναι πολύ κλειστό και τα πάντα είναι θέμα γνωριμιών.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ε, είναι και κουκλάρα, πως να το κάνουμε! Και η εμφάνιση είναι δύναμη. Ανεβάζει φώτο στο Favebook και δεν φρωτάς να θα την βομβαρδίσουν με like και σχόλια. Τι άλλο γίνεται με αυτήν;

Ετοιμάζει δυνατό summer tour και νέο τραγούδι παράλληλα….

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και μακριά μαλλιά
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και στέκεται
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "AB"
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.