Ο Δόξας, δεν είναι αυτός που φαίνεται

Είναι ο πιο «νορμάλ» μεταξύ των δυο αδερφών, των πολυτάλαντων. Κι ας μη του φαίνεται, κι ας θεωρούν όλοι τον άλλο, τον Άκη Δείξιμο. Κι αυτόν, τον “τρελό”. Ο Κώστας Δόξας, όμως, στη προσωπική του ζωή, είναι πολύ διαφορετικός, απέχει πολύ από την εικόνα, που έχει ασπαστεί, τόσο ως τραγουδιστής, όσο και σαν performer. Αυτά που βλέπει το κοινό, δεν έχουν καμία σύνδεση με αυτό που είναι στην πραγματικότητα. Άλλο τι φαίνεται και άλλο τι είναι. Κανόνας. Πάντα.

Δεν υπάρχει πιο ωραίος, πιο ελκυστικός, πιο τραβηχτικός πρόλογος, να λειτουργήσει σαν μαγνήτης στον ακροατή. Να μπει να ακούσει την κουβέντα που έκανε με τον Ηλία Τσίπα, πάντα και μόνο στο Tsipas Radio.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ποια κουβέντα, αλήθεια ; Αυτή που έχει για τραγούδια που παλιά έμεναν, δεν μένουν πια όμως, την φανέλα που τιμάει, αν είναι της καψούρας ή του ανεβαστικού, η ελευθερία που νομίζουμε ότι υπάρχει, γιατί θεωρεί τον εαυτό του τεμπελάκο, η ευλογία να συνεργάζεται με καλούς επιχειρηματίες, η επιτυχία αυτού που στην Πάτρα, λέγεται Μέτροπολις, ο διαστημικός Δημήτρης Βραχάμης (Mr Αγιονέρη), η συνέχιση της συνεργασίας και στην εξίσωση και ο Άκης Δείξιμος. Η κόρη του. Για αυτήν είπε, πως αποφεύγει να την αφήνει να σπαταλά χρόνο πολύ στο διαδίκτυο. Όλα με μέτρο. Βέβαια!

Βαθιά, μαγική η κουβέντα, αυτή του Κώστα Δόξα -Ηλία Τσίπα. Θα κρατήσει το κοινό με ανοιχτές τις κεραίες τους.

Διαβάστε επίσης : Άκης Δείξιμος : Για όλους, στο Tsipas Radio

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.