Τζάνης και Tsipas Radio θυμούνται το παρελθόν και ονειρεύονται το μέλλον

Ε! λοιπόν, αυτός ο άνθρωπος, χωρίς να το καταλάβει, στάθηκε η αφορμή, για να την πρωτοδώ από πολύ κοντά και πάει αυτό ήταν. Για πάντα κόλλησα μαζί της. Μα ποια; Την νύχτα της Αθήνας. Όταν το 2015, στην Πάτρα, που εμφανιζόταν, σε ώρα και σε συζήτηση καφέ, μου ζήτησε να μιλήσω στον επιχειρηματία Κώστα Μπερτάκη, νομίζοντας ότι τα λέω καλά μαζί του. Νομίζοντας !

Η απάντηση μου : «Θα του μιλήσω, ναι! Αλλά δώσε μου, το τηλέφωνο του, γιατί άλλαξα συσκευή και το έχασα». Ενώ στη πραγματικότητα, δεν το είχα, ποτέ δεν είχαν μιλήσει μαζί του. Το παίρνω και με το σκεπτικό πως η δουλειά μου είναι να κυνηγάω την τύχη μου, δεν χάνω ούτε λεπτό, του στέλνω το έξης μήνυμα «Καλησπέρα, κύριε Μπερτάκη. Δεν με ξέρετε, αλλά λογικά με έχετε ακούσει. Παίζει να τα πούμε από κοντά;». «Είμαι Τορίνο, έλα το Σάββατο, Φαντασία!». Αυτό μου είπε και έκτοτε, άλλαξε η ιστορία μου. Έχοντας πάνω μου μόλις 100 ευρώ, παίρνω το λεωφορείο, με προορισμό την Αθήνα, το ΚΤΕΛ Κηφισού. Εκεί με περιμένει ο Τζάνης. Το βράδυ πήγαμε Φαντασία, με το που είχε πρωτοξεκινήσει ο Αργυρός, λίγο μόλις μετά τη βαριά σκιά του θανάτου Παντελίδη.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τι τις θυμήθηκα όλες αυτές τις ιστορίες, που λέγονται για πρώτη φορά; Πολύ φυσικό: Γιατί γι εμάς, ο Θάνος Τζάνης, είναι κάτι πολύ παραπάνω από ακόμη μια φιλοξενία, ακόμη ενός τραγουδιστή, στο Tsipas Radίο. Απομόνωση και καραντίνα, οι ανυπόστατες φήμες ότι σταματάει το τραγούδι, η συζυγική ζωή, το «ευχαριστώ» για όλα όσα έχει ζήσει στην Πάτρα, όταν έκλεισε τις μεγάλες πόρτες, λόγω της απειρίας του. Αλλά μετά από πολλά χρόνια, είναι πολύ αισιόδοξος ότι θα ανοίξουν και πάλι. Η ελπίδα που επέστρεψε, έχει όνομα : Κώστας Λαφάρας. Όλοι έχουν καταλάβει ποιος είναι. Ο επιχειρηματίας του Οδός Λυσίου. Του μοναδικού πολυχώρου διασκέδασης και ψυχαγωγίας στην Πλάκα, το ιστορικό κέντρο της Αθήνας, με θέα την Ακρόπολη και το Λυκαβηττό.

Όλα θα τα ακούστε εδώ :

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.