Πουλάει η κυρία Παπαντωνοπούλου

Πουλάει η κυρία Παπαντωνοπούλου

Δεν έχει απλά πρόσωπο κινηματογραφικό, είναι πανέμορφη η κυρία Γεωργία Παπαντωνοπούλου (Γωγώ), σίγουρα μέσα στις πέντε ωραιότερες γυναίκες της Πάτρας τα τελευταία 30 χρόνια.

Δεν φταίει η ίδια η κυρία Γεωργία Παπαντωνοπούλου, που τα μίντια δεν ασχολούνται μόνο με την πολιτική της δράση, φταίει η ομορφιά της. Λαμπερή, αισθητικά τέλεια ομορφιά.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πολυσχιδής προσωπικότητα, αφοσιωμένη στη δημιουργία. Καθηγήτρια Αγγλικής, Μεταφράστρια και Επιχειρηματίας στο χώρο του Διαδικτύου.

Ο λαός της Πάτρας την ήθελε βουλευτίνα το Μάιο του 2012, όπου ήταν υποψήφια Βουλευτής Αχαΐας με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ.

Σε αυτές εκλογές, στις επερχόμενες του Μαΐου, θα είναι ξανά υποψήφια. Αυτή τη φορά, στη τοπική αυτοδιοίκηση, με τον Γρηγόρη Αλεξόπουλο στο συνδυασμό του, “Πρωτεύουσα Ξανά”, που διεκδικεί να αναλάβει τη δημαρχία της πόλης.

Έξυπνος και προνοητικός ο Γρηγόρης. Επιχειρεί να αξιοποιήσει το στυλ και την αγάπη της στην πόλη, της κυρίας Γεωργία Παπαντωνοπούλου, ο Αντιπεριφερειάρχης και πρώην Δήμαρχος Ωλενίας δεν την άφησε να έχει δεύτερη επιλογή. Να στηρίξει με την προσωπικότητά της κάποιον άλλον. Ούτε να εμπλακεί με “συνομοσιολογικές” συνεργασίες που σχετίζονται με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Και ο Κώστας Σπηλιόπουλος, άλλωστε, και ο Δημήτρης Κατσικόπουλος, που είναι η συνέχεια τον ΠΑΣΟΚ, παρότι θεωρούνται εκτός ΠΑΣΟΚ, είχαν παρευρεθεί στα γενέθλιά της.

Τώρα που το ξανασκέφτομαι βέβαια, όπως, δηλαδή, πασόκοι, εκτός και εντός ΠΑΣΟΚ, στηρίζουν για νέο Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας τον Σπηλιόπουλο, όχι τον Κατσιφάρα, έτσι και στελέχη του ΝΔ, στα μουλωχτά και όχι με τις .. ευλογίες του κόμματος, στηρίζουν για υποψήφιο δήμαρχο τον Αλεξόπουλο. Τσίπας μιλάει.

Τέλος πάντων, το θέμα μας είναι η Γεωργία Παπαντωνοπούλου. Αντί ο Αλεξόπουλος να την αφήσει να κάνει ..παιχνίδι για κάποιον άλλον, την συμπεριέλαβε στο ψηφοδέλτιο του.

Ποια είναι η γνώμη μου; Πουλάει η κυρία Παπαντωνοπούλου . Ο κόσμος το καταλαβαίνει. Μιλάω για τον πολιτικοποιημένο κόσμο, με τις αριστερές, δεξιές και κεντρώες ανησυχίες του. Δεν θα ψηφίσει απλά ένα όμορφο, δροσερό κορίτσι, ικανό να περάσει στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου τις «σοσιαλδημοκρατικές ευαισθησίες».

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.