ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτή είναι η «μακάβρια» διαφήμιση, που ο Φαρμάκης «έκοψε», για να μην στοχοποιήσει τον Κατσιφάρα

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτή είναι η «μακάβρια» διαφήμιση, που ο Φαρμάκης «έκοψε», για να μην στοχοποιήσει τον Κατσιφάρα

Ο Φαρμάκης έχει πάρει …φόρα και σύμφωνα με το Stoiximan.gr, αλλά και όπως σας είχε ενημερώσει κατ’ αποκλειστικότητα το tsipas-blog, παίζει στα ίσα τον Απόστολο Κατσιφάρα, για το ποιον από τους δύο πολιτικούς άνδρες, εκτός κάποιου συγκλονιστικού απροόπτου, θα αναδείξει το εκλογικό σώμα ως νέο Περιφερειάρχη στην Δυτική Ελλάδα.

Και αυτό το γνωρίζουν στο επιτελείο του. Φυσικά, νιώθουν δικαιωμένοι, που η επιλογή τους, ο νέος, άφθαρτος πολιτικά και φιλόδοξος πολιτικός, με αντισυμβατικό προφίλ, δικηγόρος από το Αγρίνιο, έχει καταφέρει το ακατόρθωτο. Από σχεδόν άγνωστος στο ευρύ κοινό, και (πολύ) περισσότερο στο «κάστρο» του ΠΑΣΟΚ στην Αχαΐα, να φτάνει σήμερα, περίπου δύο μήνες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές, να μιλάνε σχεδόν όλοι θετικά για αυτόν.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Συνεπώς, το ζητούμενο από δω και πέρα είναι, να ενισχυθεί όσο το δυνατόν περισσότερο η δημοτικότητα του Νεκτάριου Φαρμάκη. Του εκλεκτού της ΝΔ και προσωπικά του Προέδρου της, Κυριάκου Μητσοτάκη, στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Για να επιτυγχανθεί αυτό το αποτέλεσμα, όπως θα έχετε ήδη αντιληφθεί, η «πόρτα – πόρτα» εκλογική εκστρατεία του βρίσκεται στην κορύφωση της, ενώ παράλληλα ξεκίνησε στα ΜΜΕ και στα κοινωνικά δίκτυα να παίζει η καλά δουλεμένη καμπάνια του. Που στόχο έχει να φέρει την αλλαγή, να ξεκινήσουν όλα από την αρχή, να επέλθει ανάπτυξη στην περιφέρεια μας, στην πιο φτωχή της χώρας, αλλά όχι όμως να στοχοποιήσει τον Κατσιφάρα μέσω της μαύρης προπαγάνδας.

Στο πλαίσιο, λοιπόν, αυτό, της τίμιας και καθαρής πολιτικής αντιπαράθεσης, σύμφωνα με όσα πληροφορείται το tsipas blog, επιλέχτηκε από τον επιτελείο του Φαρμάκη, να κοπεί, κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, η διαφήμιση που είχε ως τίτλο «9 χρόνια Κατσιφάρας, 9 χρόνια περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος, πόσοι ήταν τελικά οι νεκροί στην Πατρών Πύργου; »

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.