Πανηγυρική δικαίωση για το TsipasBlog: Από τις 1 Δεκεμβρίου 2018 είχε αποκαλύψει την κυβερνητική αξιοποίησή Μπεκίρη! (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Πανηγυρική δημοσιογραφική δικαίωση για το tsipasblog.gr, συνιστά η επιστροφή του Αχαιού Μιχάλη Μπεκίρη στο πλευρό του νέου Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, αναλαμβάνοντας ειδικό ρόλο και αυξημένες αρμοδιότητες στη Βουλή, αφού ήδη από τις 1 Δεκεμβρίου 2018 με αποκλειστικό δημοσίευμα του το TsipasBlog.gr την είχε προαναγγείλει!

Όπως μπορείτε να δείτε, το Patra Blog βασισμένο στην πληροφόρηση που είχε από άτομο που γνωρίζει πολύ καλά τα τεκταινόμενα στη Νέα Δημοκρατία, είχε προαναγγείλει την είδηση που σήμερα διαβάζουν όλοι. Τότε κάποιοι μικρόψυχοι ανταγωνιστές, είχαν σπεύσει να μας κατηγορήσουν για …παραπληροφόρηση, αλλά τελικά το Tsipas Blog δικαιώθηκε πανηγυρικά!

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Όπως είχε γράψει τότε το Tsipas Blog:

Η αλήθεια είναι αυτή! Όσο κι αν πάμπολλα μέσα ενημέρωσης ή και δημοσιογράφοι θέλουν να λένε -ή και να πιστεύουν δικαιολογημένες διαρροές- ότι «στα μαχαίρια βρίσκονται Κυριάκος Μητσοτάκης & Μιχάλης Μπεκίρης»…

Με αφορμή την αποχώρηση του τελευταίου από τη θέση του διευθυντή του γραφείου του πρόεδρου της ΝΔ και την αντικατάσταση του από τον Στέλιο Πέτσα.

Να θυμίσω ότι ο Μιχάλης Μπεκίρης, ο οποίος -ανάμεσα στα άλλα- έγραφε τα non paper προς τους γαλάζιους βουλευτές με τον τίτλο «Ο σφυγμός της ημέρας», από τις αρχές του τρέχοντος έτους φαινόταν έξω από τα νερά του και αυτό το διαπίστωναν όσοι τον επισκέπτονταν στο γραφείο του.

Πάντως, το διαζύγιο από το κόμμα ήταν «βελούδινο» και ο ίδιος εξακολουθεί να διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον πρόεδρο της ΝΔ. Άλλωστε οι δυο τους συνδέονται με κουμπαριά, καθώς ο κ. Μητσοτάκης έχει παντρέψει τον πρώην υπουργό και έχει βαπτίσει το ένα από τα δύο παιδιά του.

Ενδεικτικό του σεβασμού και της εκτίμησης που υπάρχει στη σχέση τους, είναι το εξής που έμαθα. Ήρθε ο καιρός τώρα να σας το αποκαλύψω. Σύμφωνα με αξιόπιστη πηγή του «Tsipas-Hlias Blog», δεν αποκλείεται καθόλου η αξιοποίηση του Μιχάλη Μπεκίρη για μετά τις εκλογές. Γιατί όμως μετά τις εκλογές ; Για ένα απλούστατο λόγο: Με δεδομένο ότι ο Αχαιός πολιτικός και ένας εκ των πιο έμπιστων του Κυριάκου Μητσοτάκη, δεν έχει βουλευτικές ή ευρωβουλευτικές βλέψεις, οπότε θα τεθεί στο πλευρό του υπό κάποιας μορφής συμβούλου.

Όλα αυτά, βέβαια, θα ισχύσουν υπό την προϋπόθεση πως η ΝΔ θα κερδίσει τις εκλογές.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.