Υποδοχή όπως… έπρεπε στον Αργυρό στο διαστημικό -και πολύ φιλόξενο- Tokyo (Exclusive Video-Pics)

Υπόθεση Tokyo Theater. Πριν κάτι λίγες ώρες, άρα δεν έχουν προλάβει να το μάθουν όλοι, θα το μάθουν τώρα, καλό είναι να το γνωρίζουν. Στην ιστορία του νυχτερινού κέντρου των αδερφιών Βουτυράκου, που ανακαινίστηκε και ταξίδεψε για άλλες, πολύ μακρινές πολιτείες, που έχει ως πρωταγωνίστριά την Λένα Ζευγαρά. Που πας και σε φυλακίζει, δεν σε αφήνει να φύγεις.

Το επισκέφθηκε χθες, σε καμία περίπτωση ακόμη ένας τραγουδιστής, αλλά ο πιο καυτός σήμερα στην Νύχτα της Ελλάδας, αυτός που τα τελευταία χρόνια έχει κάνει τα όργια των οργίων. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και με υποδοχή από τον Γιάννη και τον Σταύρο Βουτυράκο “Σου το αναγνωρίζουμε. Ακόμα, είσαι και στρατηγός με βαθμό ανώτατο στο στρατόπεδο του Κώστα Μπερτάκη. Και με αυτόν, έχουμε πάντα ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας, από τα πολύ παλιά έως σήμερα. Οι λουλουδούδες, όλες, μα όλες, επάνω του. Σε ευχαριστούμε για την προτίμηση σου”.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ο Αργυρός εμφανίστηκε χαμογελαστός στο κατάμεστο, παρά τα νέα μέτρα, Tokyo. Σε πολύ καλό mood. Πήρε το μικρόφωνο από την άψογη οικοδέσποινα Ζευγαρά και το τι έγινε, δείτε το, σε αποκλειστικό υλικό του tsipasblog.gr.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.