Βουτυράκος για θάνατο Τάκη Μπουγά : “Ευλογία στο ταξίδι της νύχτας, που ξεκίνησα με δική σου επιτυχία, την μεγαλύτερη που έκανα όλα αυτά τα χρόνια!”

Ο επιχειρηματίας Γιάννης Βουτυράκος, γράφει για τον τεράστιο στον χώρο της μουσικής, με πάνω από 30 χρυσούς δίσκους και 20 πλατινένιους, τον συνθέτη Τάκη Μπουγά. Ο οποίος γεννήθηκε στον Πειραιά, στην ηλικία των 8 ετών, σπούδασε στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών, με καθηγητή τον αείμνηστο αρχιμουσικό Μιχάλη Βούρτση, από όπου αποφοίτησε σε ηλικία 20 χρονών ολοκληρώνοντας τις μουσικές σπουδές (αρμονία, αντίστιξη, φούγκα, ενορχήστρωση και διεύθυνση ορχήστρας). Παράλληλα αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Αθηνών ως Μαθηματικός.

Αυτός, λοιπόν, ένας πραγματικός θεός, Δίας του εγχώριου τραγουδιού, κυρίως του λαικού, πέθανε. Πάλεψε αντρίκεια μέχρι το τέλος, αλλά νικήθηκε από την παλιό αρρώστια. Κρίμα είναι μεγάλο το κρίμα. Πόνο και θλίψη σκόρπισε το θλιβερό μαντάτο. 

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Γράψει στο instagram o ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου Tokyo Theater : “Ευλογία στο ταξίδι της νύχτας που ξεκίνησα με δική σου επιτυχία, την μεγαλύτερη που έκανα όλα αυτά τα χρόνια!
Ευλογία που σε γνώρισα σαν άνθρωπο!
Καλό ταξίδι Τάκη μας…
Ο Γιαννάκης, όπως με φώναζες πάντα…🙏”

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.