Ένας – ένας οι συναίτεροι λένε “Άντε Γειά”! Την κοπάνησαν και οι Ιταλοί από το “έργο” του Ελληνικού! Ο Λάτσης αγόρασε τις μετοχές τους με δάνειο!

Στο τέλος να δείτε που ο Λάτσης θα πάρει φτυάρι και θα αρχίζει να ρίχνει λάσπη στην ανύπαρκτη επένδυση του Ελληνικού για να μας πείσει ότι τα έργα ξεκίνησαν. Στην αγορά 1.000.000 μετοχών της Lamda Development προχώρησε πριν από λίγο ο βασικός μέτοχος της εταιρείας, CONSOLIDATED LAMDA HOLDINGS, συμφερόντων του Σπύρου Λάτση και της αδελφής του, Μαργαρίτας Λάτση.

Η ενίσχυση του ποσοστού του βασικού μετόχου, έγινε λίγα 24ωρα μετά την ολική  αποεπένδυση του ιταλικού fund Helikon Investments το οποίο την Παρασκευή πούλησε στην αγορά 4 εκατ. μετοχές της Lamda Development, βλέποντας ότι δεν προχωράει τίποτα στην περιβόητη επένδυση του αιώνα. Ένας – ένας οι συναίτεροι φεύγουν νύχτα και τα παπαγαλάκια συνεχίζουν να γράφουν για το δήθεν εβληματικό έργο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

-edolio5

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.