Φίρμα ο Οικονομόπουλος, φίρμα και ο Μπερτάκης

Νίκος Οικονομόπουλος- Κώστας Μπερτάκης

Στο ξεκίνημα της κούρσας. Μόλις ένα παιχνίδι στο πρωτάθλημα…Και ο Νίκος Οικονομόπουλος, υπολογίζεται πιο πολύ από κάθε άλλη φορά. Που σημαίνει ότι πάει μόνο για πρώτος, καμία σχέση με δεύτερος και τρίτος. Θα τον φοβηθούν όλοι. Καμιά σχέση τώρα που είναι στο Φαντασία του πρωταθλητή Κώστα Μπερτάκη, με όταν ήταν σε άλλα μαγαζιά.

Γιατί ο Μπερτάκης δεν είναι μόνο επιχειρηματίας, είναι πολύ περισσότερο πια, στο σύμπαν της νύχτας. Τον μετράς για brand, επωνυμία, σημεία κατατεθέν, φίρμα. Τον ακολουθούν οπαδοί, λάτρεις του, φανατικά και ευλαβικά, στις ιστορίες του. Άλλη μια απόδειξη πανηγυρική, στον Νίκο Οικονομόπουλο, στο Φαντασία, το βράδυ του Σαββάτου. Τύποι με ειδικό βάρος, οι λεγόμενοι μεγάλοι. Όσοι έχουν επιζήσει από τον παγκόσμιο τυφώνα Covid, τον κοίταζαν με στα μάτια και του πέρναγαν το μήνυμα «Εδώ είμαστε. Τίποτα δεν έχει αλλάξει».

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και η ιστορία αυτή, αναδεικνύεται από την πίστα του Τσίπας Μπλοκ. Όπως δηλαδή γίνεται συνέχεια, σχεδόν σε καθημερνή βάση, τα τελευταία πέντε χρόνια. Έτσι και αυτοί πουν δεν ζουν στην Αθήνα, που δεν έχουν σχέση με τα μπουζούκια. Έχουν ακούσει το όνομα Κώστας Μπερτακης. Έχει πάρει το αυτί τους, τα όσα έχει κάνει, στον τομέα του και που δικαιολογούν, που αντιμετωπίζεται ως μύθος.

Δεν θα πούμε κάτι περισσότερο, θα ‘ναι πολυλογία. Ας μιλήσει το βίντεο.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.