Βλέπει την Παναχαϊκή και τρέχει, τρέχει …μακριά

Στα πετρέλαια παίζει τον εαυτό του. Τον από κούνια σοβαρό, μετρημένο και μέχρι εκεί που φτάνουν τα πόδια του, επιχειρηματία. Όχι και τον ικανό για όλα. Καθρέπτης η φάτσα του. Όταν ένιωσε αρκετά δυνατός, έκανε ότι κανείς άλλος δεν είχε κάνει. 150 χιλιάδες ευρώ, για να μπει χρυσός χορηγός στην Παναχαϊκή, χωρίς καν να μπει χαραγμένη στη φανέλα η ταμπέλα της εταιρίας τους. Η Westenergy.

Σήμερα την βλέπει βαθιά άρρωστη και όπου φύγει, φύγει. Όσο γίνεται πιο μακριά, από κάθε συζήτηση, φήμη, σχόλιο, σενάριο εμπλοκής του.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ο Σπύρος Δήμου, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Αποστόλη Νικολόπουλο και το PatraGoal, ήταν απόλυτα σαφής:

“Δεν είχα, ούτε έχω καμία επικοινωνία για το θέμα της Παναχαϊκής, αλλά και να είχα, αυτή την περίοδο είναι απαγορευτικό για μένα να εμπλακώ σε κάτι τέτοιο. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις μου αυτό το χρονικό διάστημα δεν μου αφήνουν χρόνο λόγω της πίεσης που υπάρχει για να ασχοληθώ με κάτι άλλο. Θα το ήθελα πολύ είναι η αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει χρόνος. Αν έκανα ποτέ μία τέτοια κίνηση, θα γινόταν με τρόπο τέτοιο έτσι ώστε να δουλέψουν όλα όπως πρέπει και όχι βιαστικά. Από κει και πέρα μακάρι να βρεθούν λύσεις από την πλευρά του προέδρου ή από οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο βλέπει σοβαρά την ομάδα και θέλει να επενδύσει σε αυτήν και να προχωρήσει”.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.