Ερασιτέχνης και Σύμμαχοι…. Γελοιότητες, ανύπαρκτοι

Το τελευταίο επεισόδιο χθες, συγκλονιστικό, ιστορικό, καθήλωσε όλο τον πλανήτη ‘Ποδοσφαιρική Ελλάδα” και έσπασε κάθε άλλο προηγούμενο ρεκόρ, στην τηλεθέαση. Λέω για τους τσαμπουκάδες και τους σαματάδες, Μπάρλου με τον Μητροπολίτη, την δήλωση-απάντηση του δικηγόρου του πρώτου-διοικητικού ηγέτη Παναχαϊκής, ότι δεν υπήρξε κανένα τραμπουκάρισμα, μανούριασμα, απειλή και ντρίμπλα γενικώς, από τον πελάτη του. Όπως και καμία προσαγωγή. Τίποτα απολύτως.

Ίσως, όμως, και να ισχύει το συμβάν αυτό, στο επισκοπείο, όσο πλησιάζει η Παρασκευή. Η μέρα, που η ΠΑΕ, θα πρέπει να καταβάλει την εγγυητική επιταγή, ύψους 135.000 ευρώ. Τα οποία της λείπουν και κανείς μα κανείς, από τους συντρόφους της, παλιούς και τους πιο πρόσφατους, που την φλέρταραν, δεν συγκινήθηκαν από το κάλεσμα του Γιώργου Μπάρλου. Αν δεν βοηθήσουν, έρχεται το μαύρο σκοτάδι της Γ’ Εθνικής.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αυτά βλέπουν οι πιο οργανωμένοι οπαδοί της, οι Nortenos, και απαιτούν τώρα, την… ύστατη ώρα, μια ανάσα από την βιβλική καταστροφή, να βγουν μπροστά. H Ερασιτεχνική, κάτοχος του 10% και οι Συμμαχοι, κάτοχοι του 57%.

Επειδή δεν γεννήθηκα να αποτελώ κομμάτι του πληθυσμού, που τη βρίσκει στη διαμαρτυρία και στην καταγγελία και στην αντίσταση. Έχω καταλήξει στη θέση της κερκίδας. Πρέπει να πούμε τα πράγματα με το όνομα τους. Ποιος Ερασιτέχνης και ποιοι Σύμμαχοι. Καραγκιοζισμοί σε Θέατρο Σκιών. Γελοιότητες. Μιλάμε για ανύπαρκτα πράγματα. Η κουβέντα γίνεται στα σοβαρά και την εννοώ.

Η λύση πρέπει να έρθει από οπουδήποτε άλλου.

Για στην ιστορία, οι Nortenos αναφέρουν αναλυτικά :

«Μια ανάσα, από την απόλυτη καταστροφή»

Δευτέρα, τελειώνουν τα πάντα. Καταθέτουμε εγγυητική και κερδίζουμε λίγο χρόνο, ελπίζοντας σε οριστικη λύση ή δεν θα έχουμε δικαίωμα συμμετοχής στο Πρωτάθλημα. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα και δεν επιδέχονται παρερμηνείας, ούτε ευχολόγιων.

Αυτήν την κρίσιμη στιγμή, πρέπει όλοι να κατανοήσουν τι διακυβεύεται. Άπαντες, πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Δεν είναι ώρα να αποδοθούν ευθύνες. Είναι ώρα να σωθεί η ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ. Κατεβείτε όλοι απο τα συννεφάκια σας και αντικρύστε την πραγματικότητα.

Η μάνα του λόχου η Ερασιτεχνική, μόνιμα απούσα και κάτοχος του 10%. Οι Συμμαχοι, κάτοχοι του 57%+, σύμφωνα με την ΕΕΑ, εξαφανισμένοι αν και κύριοι υπεύθυνοι και υπόλογοι, για αυτό που συμβαίνει τώρα.

Η ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ είναι στην εντατική και ζητάει απεγνωσμένα λίγο οξυγόνο. Κανένας δεν θα είναι άμοιρος ευθυνών. ΚΑΝΕΝΑΣ!

ΤΩΡΑ Ή ΠΟΤΕ”.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.