Κανένα “τραμπουκάρισμα” στον Μητροπολίτη….Απάντηση συστήματος Μπάρλου

Τι άλλο θα ακούσουμε.. Επιτέθηκε λεκτικά και έφερε τούμπα όλο το γραφείο του Μητροπολίτη Πατρών Χρυσόστομου! Ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ Παναχαϊκή και επιχειρηματίας Γιώργος Μπάρλος ! Φοβερά πράγματα. Τι άλλο θα μάθουμε σε τούτη την περίεργη και πρωτοφανή ιστορία, που σήμερα, όλα τα ΜΜΕ, σε όλη την Ελλάδα, αθλητικά και μη, το κοσμεί μπροστά μπροστά. Πράγματι είχε συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο, χθες το βράδυ στο Επισκοπείο, αλλά για προσωπικά του ζητήματα, όχι για την ομάδα, λένε οι πηγές του συστήματος Μπάρλου.

Με την ευκαιρία. Ο κος Μπάρλος είναι είναι βαθιά θρησκευόμενος και αρκεί να δείτε τον τεράστιο Σταυρό που φοράει στο λαιμό του.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Κι έρχεται η δήλωση-απάντηση, με τη βούλα του δικηγόρου του, Κώστα Κρεμμύδα, ότι κανένα τραμπουκάρισμα με το στόμα, δεν έγινε από τον πελάτη του, στο νούμερο όργανο της τοπικής εκκλησίας. Σε μια άλλη κουβέντα του, σύμφωνα με την ανάλυση του Tsipas Blog, οι κύριοι που ξημεροβραδιάζονται στα πληκτρολόγια, βρήκαν άδεια να βαρέσουν κατ’ ευθείαν στον εγκέφαλο και τον επηρεάσουν αρνητικά την κοινή γνώμη.. “Καμία ποινικά κολάσιμη πράξη, πράξη που να δικαιολογεί αστυνομική παρέμβαση, δεν έλαβε χώρα, ούτε φυσικά κρατήθηκε ο εντολέας μου”, σημειώνει χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά:

Ο σεβασμός του εντολέα μου προς την Εκκλησία όπως αυτή εκφράζεται και εκπροσωπείται, είναι δεδομένος και αδιαπραγμάτευτος και σε καμία περίπτωση δεν θα του επέτρεπε να προβεί σε οποιαδήποτε επιθετική συμπεριφορά ή διαπληκτισμό με τους εκπροσώπους της, πολλώ δε μάλλον με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών.

Είναι ηλίου φαεινώτερον οτί καμία ένταση και κανένας διαξιφισμός δεν υπήρξε ανάμεσά τους και καμία ποινικά κολάσιμη πράξη, άλλως πράξη που να δικαιολογεί αστυνομική παρέμβαση, δεν έλαβε χώρα, ούτε φυσικά κρατήθηκε ο εντολέας μου.

Διαβάστε επίσης : Τσαμπουκάς Πρόεδρου Παναχαϊκής με τον Μητροπολίτη… Απίστευτο ! Η Αλήθεια

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.