Χορηγία-μαμούθ στη φανέλα της Παναχαΐκής από τον Σπύρο Δήμου

Σπύρος Δήμου

Επειδή είναι αυτός που είναι. Κάργα πετυχημένος στη δουλειά του, άρα χοντροπακεταρισμένος, μπορεί να υποστηρίζει τα λόγια του. Αν πει ή υποσχεθεί κάτι, ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα, θα το κάνει.

Η κουβέντα για τον τάχιστα ανερχόμενο πατρινό επιχειρηματία πετρελαιοειδών, Σπύρο Δήμου. Τον πιο σοβαρό και στενό συμπαίκτη της ΕΚΟ-Ελληνικά Πετρέλαια στην προσπάθεια τους να αναπτυχθούν και αποκτήσουν σημαντικό μερίδιο στην αγορά της Δυτικής Ελλάδας. Άρα, η κουβέντα δεν είναι για κάποιον “αλεπουδιάρηδη”, ακριβώς διότι δεν έχει μάθει να κινείται πίσω από την κουρτίνα, αλλά πάντα στον αφρό. Και αν “εξαφανίστηκε” μετά τον Διαγόρα Βραχνεΐκων, για δικούς του προσωπικούς λόγους, όμως η επιτυχία του συνέχιζε να κάνει θόρυβο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τι θυμήθηκα; Αυτός, λοιπόν, μόλις πριν λίγες ώρες πλήρωσε το παράβολο της αδειοδότησης της Παναχαΐκής. Για το οποίο, έβγαλε 3 χιλιάρικα από τη τσέπη του και μάλιστα οι “σκληροπυρηνικοί” Nortenos τον ευχαρίστησαν δημόσια. Άλλα αυτά είναι πραγματικά ψίχουλα σε σχέση με αυτά που προτίθεται να βάλει.

Σύμφωνα μα ασφαλείς πληροφορίες του patragoal.gr, o κος Δήμου είναι έτοιμος να δώσει το ποσό ρεκόρ των 150.000 ευρώ, για να μπει χρυσός χορηγός στην φανέλα της ιστορικής ομάδας. Υπό την προϋπόθεση, βέβαια, ότι την ερχόμενη Παρασκευή θα πέσουν οι υπογραφές μεταξύ Σάκη Καλογερόπουλου και Γιώργου Μπάρλου, για να «κλειδώσει» και με την νομοτυπική μορφή πια η διαφαινόμενη οριστική συμφωνία.

Η χορηγία-μαμούθ αυτή του ιδιοκτήτη της Westenergy, θα ισχύει για την τρέχουσα ποδοσφαιρική περίοδο. Μετά το πέρα της, θα επανεξετάσει τα δεδομένα. Ενώ μετά τις 30 Ιουνίου, ίσως να μιλάμε και για εμπλοκή του στη μετοχική σύνθεση, αφού έχει πάρει πολύ ζεστά τη νέα προσπάθεια που γίνεται.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.