Έδωσε απαντήσεις ο Κιάμος, τώρα στα …δύσκολα (εικόνες)

Έδωσε απαντήσεις ο Κιάμος, τώρα στα ...δύσκολα (εικόνες)

Στο Fever δεν υπάρχουν δικαιολογίες, ούτε μια(!), ούτε ερωτηματικά. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες στα αποτυχημένα αποτελέσματα. Είναι μαγαζί γωνία, με υψηλούς στόχους και ένα από πιο νοικοκυρεμένα. Και με στόχο το πρωταθλητισμό, αλλά και πορεία καλύτερη σε σύγκριση με την προηγούμενη. Ένα περιβάλλον, πραγματικά υψηλό για τα ελληνικά μέτρα, είναι το νυχτερινό κέντρο του Θανάση Παπαγεωργίου. Του πρωταθλητή, που έχει μάθει να βγαίνει πάντα κερδισμένος στις ζόρικες καταστάσεις.

Κάποιοι είπαν πως τα δύσκολα για τον Πάνο Κιάμο ξεκινάνε τώρα πια, χωρίς τον Γιώργο Μαζωνάκη στο πλευρό του. Ωστόσο, το διήμερο που πέρασε έκλεψε την παράσταση. Γιατί όχι μόνο πήγε περίφημα, αλλά και έγινε αποδέκτης σημαντικού αριθμού πανεριών από λουλούδια, πληρωτέων να τονιστεί. Τι το πιο λογικό για έναν βιρτουόζο και δεξιοτέχνη του λαϊκού τραγουδιού. Όχι κάποιον τυχαίο, που παλεύει σε δεύτερο πλάνο, αλλά έναν πραγματικό σταρ, που τόσα χρόνια είναι η πρώτη φίρμα. Μέσα στις πρώτες φίρμες.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Διαβάστε επίσης : Με Κιάμο στη νέα εποχή

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.